2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانم هایی که انتقال جنین داشتید و باردارن کارهای خونه رو خودشون انجام میدن یا نیروی کمکی دارن قراره ...

عزیزم من از روزای سه و چهار انتقال دیگه خودم کارامو انجام دادم ولی به جارو برقی اصلا دست نزدم هرکاری که بخواد بهم فشار وارد کنه و خم و راستشم اصلا انجام ندادم ولی اگه منظورت در حد اشپزی و ظرف شستن و نظافت سبک خونه س خودم انجام دادم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره عزیزم راست میگی حالا که اینطوری اشتباه شد پس بچه ت پسره😁😁😁😁😁

هرچی هست صحیح وسلامت باشه دختر پسریش فرقی نداره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شما میدونین استرادیول والرات با اتینیل استرادیول چ فرقی داره؟  این دفعه اتینیل داد دارو ...

@alaae   جان این قرصی که میگی من نشنیدم که بدونم طریقه مصرفش چطوری هست من دکترم برام استرادیول والرات داده هرهشت ساعت یکی شایداینی که میگی جدیدباشه

@alaae   جان این قرصی که میگی من نشنیدم که بدونم طریقه مصرفش چطوری هست من دکترم برام استرادیو ...

اره برا منم گف هر 8 ساعت یکی. بعد داروخونه گف نداریم اینو داد و تاکید کرد ببرم دکتر بگه طریقه مصرفو. که بردم اونجوری گف

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم شما خراش یا پی آرپی یا چسب جنین داشتید قبل انتقال؟ @سارادلارام       گلم ...

نه عزیزم نداشتم فقط انتقالم دومرحله ای بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خووووبين بچه هااا تو سيمل انتقال قبل ازاينكه پريود بشيد و بريد مركز قبلش براتون چه داروهايي دادن؟؟ دكتر بمن سينافكت داده وال دي؟؟ يادمه سري قبل استراديول و اسارينم ميخوردم نكنه يادش رفته؟؟ يا من توهم زدم

خانم هایی که انتقال جنین داشتید و باردارن کارهای خونه رو خودشون انجام میدن یا نیروی کمکی دارن قراره ...

من که همه کارامو مامانمو خواهرم انجام میدن فقط واسه دستشویی و کار واجبی داشته باشم بلند میشم

ولی باز سرویکسم کوتاهه و احتمالا سرکلاژ بشم🤕🤕

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من که همه کارامو مامانمو خواهرم انجام میدن فقط واسه دستشویی و کار واجبی داشته باشم بلند میشم ولی با ...

منم هيج حركتي نميكردم ولي شايد برم براي دومي با وجود پسرم بعيد ميدونم اين مدلي بتونم باشم و ايااا احمقانس چون مطميمنن استراحت ندارم برم براي انتقال؟

منم هيج حركتي نميكردم ولي شايد برم براي دومي با وجود پسرم بعيد ميدونم اين مدلي بتونم باشم و ايااا اح ...

نه عزیزم خیلیا استراحت ندارن حتی سرکار هم میرن

من چون شوهرم خیلللییییی میترسید رعایت میکردم بعدشم بخاطر سرویکس رعایت میکردم که فایده نداشت 

بچه ها شما میدونین استرادیول والرات با اتینیل استرادیول چ فرقی داره؟  این دفعه اتینیل داد دارو ...

بچه ها خواهش می کنم هر کی اطلاعی داره راهنماییم کنه. خیلی استرس گرفتم. اخه هر چی تو نت هم میگردم هیچی دستگیرم نمیشه. نکنه اشتباهی بخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار ب ...

پروانه جان خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی یکی از دوستامون تو همین تایپیک تایین جنسیت کرد و منفی شد ولی چند کقت بعد خدا بهش طبیعی پسر داد انشالله قسمت خودت بشه. خدا لطف خودشو قبلا شامل حالت کرده و بهت دختر داده از لحظه لحظه بودنشون لذت ببر انشالله خیلی زود بهترین ها واست انفاق بیوفته و قلبت به ارامش برسه