2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه عزیزم نداشتم فقط انتقالم دومرحله ای بود

ممنون

میگم شما اطلاع داری که اصلا تو رویان خراش و پی ار پی انجام میدن یا نه

برا منکه هنوز عمق رحم رو هم نگرفتن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام دوستان من دیروز رفتم سونو جنین 5 هفته بود و قلبش هم ضربان داشت ولی دکتر واژینال سونو کرد من اول ...

اصلا نگران نباش اکثریت اوایل واژینال سونو میشن من حتی ۱۶ هفته هم واژینال سونو شدم واسه چک کردن سرکلاژم مشکلیم پیش نیومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا اینکه سابقه سقط دارم پایین اورنده سیستم ایمنیه ...ان شاالله به سلامتی نمی دونم چرا اینقد دیر به ...

عزیزم دیرتر بری بهتره نینیتم میبینی منم یه سقط داشتم توی هفت هفته رشدش متوقف شد چرا به من نداد؟

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
هفته ۳۰ یا ۳۱ هستم من دنده ی سمت چپم درد میکنه که دکتر گفت سرش اونجاست داره فشار میاره اصلا غوز نشین ...

منم اواخر بارداری خیلی خارش داشتم انزیمای کبدم دادم مشکلی نبود ولی تنم همه زخم بود از بس میخاروندم ولی بعد زایمان خوب شدم

ممنون میگم شما اطلاع داری که اصلا تو رویان خراش و پی ار پی انجام میدن یا نه برا منکه هنوز عمق رحم ...

نه عزیزم اطلاعی ندارم

عمق رحم رو واسه من وقتی پریود شدم و رفتم واسه پانکچر دارو بگیرم گرفتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فاصله بین پانکچر و انتقال چقدر باشه خوبه ؟ شما چرا دو‌ماه فاصله دادین ؟ 

بعضیا بلافاصله 3 یا 4 روز بعد انتقال میدن من چون تخمدان هام زیاد تحریک شد و هایپر شده بودم دوماه فاصله دادن ک اثر دارو ها از بدنم بره

دوستای گلم اینجا کسی بوده با وجود بارداری طبیعی دکتر بهش شیاف پروژسترون داده باشه یا فقط دکتر من لاز ...

بله من یه دوفاستون دارم و یه شیاف

اتفاقا به همه میدن ویتامین د رو اما نمیدونم چرا به من نداده!

تحت نظر دکتر غدد هستی؟ یعنی اون رژیم داده بهت؟  دکترم سریع من ارجاع داد دکتر غدد و دیابت که او ...

آره دکتر غددم اعتقاد داره زیر 100 خوبه 

چی بگم والا

هماتوم بزرگم دارم نمی تونم تند نند مراجعه کنم

خودم میگیرم تو خونه میاد بالا سریع رژیمم و سخت تر میکنم

آره دکتر غدد رژیم داده 

حتی یک واحدم قند مصنوعی نمی خورم تو هیچ چیزی

ایشالا تو هم خبلی زود برگردی ب شرایط عادی بارداریت عزیزم

ممنون از جوابت

تو چسبندگی بر اساس میزانش خونریزی کم میشه . من عکس رنگی انداختم گفت دو نقطه مثل دو تا توده داخل رحم ...

عزیزم منم بعد سقدم میزان خونریزیم کم شده یعنی احتمال داره دچار چسبندگی شده باشم؟؟من بعدسقط آنتی بیوتیک چیزی مصرف نکرده بودم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم منم بعد سقدم میزان خونریزیم کم شده یعنی احتمال داره دچار چسبندگی شده باشم؟؟من بعدسقط آنتی بیوت ...

عزیزم معمولا سقط خود به خود چسبندگی نمیاره ممکنه به خاطر تغیرات هورمونی بدنت باشه

من کورتاژ شدم و اون باعث شد .