2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
یعنی دوبار هم تحریک تخمدان میشه ؟

داروهارو ادامه میدن تا تموم فولیکولای ریزم بالغ بشه بعد دوباره پانکچر میکنن اینجوری تعداد جنینای تشکیل شده بیشتر میشه دیگه هربار جنین تشکیل بشه فریز میکنن بعد انتقال میدن

یه جام خوندم ممکنه حتی تو دوتا سیکل متفاوت باشه نمیدونم این چقد صحت داره واقعا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
داروهارو ادامه میدن تا تموم فولیکولای ریزم بالغ بشه بعد دوباره پانکچر میکنن اینجوری تعداد جنینای تشک ...

چه خوب چون‌من یه بار پانکچر کردن تخمکای ریزم هدر رفت فعلا مثبت شدم دعام کنید فقط همین جنین و داشتم نمی دونم جرا اینقد دلتنگم و مضطرب ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش‌‌ایمنی‌هزینش‌چقدرشد؟ برامنم‌دکترکاریوتاب‌نوشت‌امامن‌که‌یه‌بچه‌دارم به‌نظرت‌ژنتیک‌لازمه؟

فک کنم با بینه تامین اجتماعی ۶۵۰ 

بله عزیزم دکتر نوشته انجام بده حتما 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالا خیره عزیزم پس نگران نباش سنت هم خوبه با نظر خودش پیش برو 

سنم که کم نیست ۳۲ سالمه ولی آخه دیدم ققنوس و مهگل بدونه پریود انتقال دادن و مثبت شدن خودم دلم میخواد بدونه پریود برام انتقال بده حالا بهش میگم ببینم چی میگه. انشالله که خودتم زودی یه دکتر خوب پیدا کنی و مامان بشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چه خوب چون‌من یه بار پانکچر کردن تخمکای ریزم هدر رفت فعلا مثبت شدم دعام کنید فقط همین جنین و داشتم ن ...

آره دیگه فقط هزینش دوبرابره چون دوبار هزینه پانکچر میدین اما می‌ارزه به نظرم، ببین اصلا فاز منفی نده بخدا من همه چیو مثبت گرفتم فقط این دیابت همش ازش میترسیدم که سرم اومد  قانون جذب و جدی بگیر، همش آینده رو تصور کن لحظه بغل کردنشو، بوی جذاب تنش، کلی لباس براش بخر، این اومده که بمونه برات یه عمر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم از راهنماییت حتما خدا نینیاتو حفظ کنه

@پروانه۲۱    

سلام عزیزم

خیلی متاسفم از اتفاقی که افتاده چیزی که دو بار تجربه ش کردم 

دفعه دوم بعد از سقط جنین، من ایات ابتدایی سوره قصص رو میخوندم و گریه میکردم اونجا که به مادرحضرت موسی الهام میشه که فرزندت رو به رود نیل بسپار ما اون رو بهت برمیگردونیم و خدا به وعده ش عمل کرد و مادر حضرت موسی در قصر فرعون به عنوان دایه به فرزندش رسید. شما هم پسرت رو به خدا بسپار خدا بزودی بهت برمیگردونه 

مطمئنم هم شما و هم همه عزیزانی که جنین هاشون رو #‍انتقال میدن و #‍منفی میشن یا این اتفاق تلخ براشون می افته یه روزی خدا جواب دلتنگی تون رو میده.

دل شکسته ت رو به خدا بسپار خدا برات جبران میکنه و شکسته بندی میکنه

با اتفاقی که برات افتاد دیروز فرازی از مناجات شعبانیه رو گوش میکردم اونجا که به خداوند متعال عرضه میدارد إِلَهِی مَا أَظُنُّکَ تَرُدُّنِی فِی حَاجَهٍ قَدْ أَفْنَیْتُ عُمُرِی فِی طَلَبِهَا مِنْکَ
خدایا، این گمان را به تو ندارم که مرا در حاجتى که عمرم را در طلبش سپرى کرده‏ام، از درگاهت بازگردانى

دیروز هم کلی برات تایپ کردم ولی قسمت نبود ارسال بشه یهو پرید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آره دیگه فقط هزینش دوبرابره چون دوبار هزینه پانکچر میدین اما می‌ارزه به نظرم، ببین اصلا فاز منفی نده ...

ممنون عزیزم سعی می‌کنم اما تحربه ۲بار سقط خیلی ازارم میده 

ساراجون تو تاپیک کسی رو دیدی با ivf با دکتر رزاقی مثبت شده باشه؟ 

سلام نازنین جان خوبی؟

اتفاقی دیدم پیامت رو، والا من از خیلی از مراجعه کننده هاش شنیدم راضی هستند ازش. اگر می خوای از رزاقی وقت بگیری جدیدا به نوبت اولیها داره وقت می ده دوشنبه ها دو تا دو ربع زنگ بزن مطب

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها عکس رنگی با بی هوشی به جز ابن سینا و صارم کجاانجام میدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ساراجان مطمئنی باید پریود بشی بعد بری انتقال؟ آخه دکتر اسرافیلی به من گفت چون اندومتریوزی دارو مید ...

عزیزم الان داری آماده میشی برای انتقال؟ یعنی چجوری بدون پریود انتقال می دن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
داروهارو ادامه میدن تا تموم فولیکولای ریزم بالغ بشه بعد دوباره پانکچر میکنن اینجوری تعداد جنینای تشک ...

سلول درمانی این نه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم