2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
دوستای گلم اینجا کسی بوده با وجود بارداری طبیعی دکتر بهش شیاف پروژسترون داده باشه یا فقط دکتر من لاز ...

عزیزم منم از ای وی اف خبر ندارم ویتامین‌د میدن یا نه ولی توی بارداری طبیعی نمیدن اینو تو‌اینترنت خونده بودم که ویتامین‌د مال قبل‌ بارداریه ،حالا از جاهای دیگه هم تحقیق کن مطمین‌ شو 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم همونم که با دکتر موسی پور بودم یک جنین داشتم میخاستم آذر انتقال بدم که اینماه طبیعی باردار شدم ...

اره عزیزم به سلامتی رفتی پیش موسی پور ؟اخرین پریود ۱۴دابان ؟فک کنم اشتباه گفتی ۱۴ مهر بوده پریودت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ذخیره تخمدانم پایین بود بهم پیشنهاد آی وی اف با روش شانگهای رو دادن.  کسی اینج ...

سلام بله کاربر سیلویا انجام دادن این روش رو و الانم شکر خدا باردارن. توی یه سیکل پریودی دوبار تخمک کشی داری. داروها هم نمیدونم بستگی به نظر دکتر داره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۲۱روز بعداز انتقال جنین, من هم ۳روزه بودن ،فعلا ۲ساک دیدن گفتن دوهفته دیگه برا قلب

مبارکه وای دوقلو ان شاءالله هر دو مون صحیح سالم دنیاشون بیاریم منم فعلا ساک بود ولی گفت ۳هفته بعد بیا 

۲۱روز بعداز انتقال جنین, من هم ۳روزه بودن ،فعلا ۲ساک دیدن گفتن دوهفته دیگه برا قلب

داروهات و تغییر دادن ؟من نه فقط سیکلوسپورین داد دیدم ولی عوارض داره به جاش همون پردنیزلون می خورم دیکه سپردم به خدا 

خيلي هم بالا نيست با متفورمين كنترل نشد ؟ از هفته ي چند اينطوري بود قندتون ؟ 

مشکل اینجاست که 2 ساعت بعد غذا به جای اینکه پایین بیاد بالاتر رفته سیلویا جون، بعد صبحانم فقط 2 کف دست سنگک بوده با پنیر یهو 70 تا بالا رفته دکتر میگفت این صبحانه قند نهایت 10 تا 20 تا بالا باید ببره از رنج آزمایشگاه 50 تا هم بالاتر بود

والا دکتر خودم که فقط هفته 24 چک کرد باز خدا پدر مرکز بهداشت و بیامرزه گفت هفته 29 هم باید چک بشه یعنی تو این 4 هفته گرفتم. اتفاقا پرسیدم گفت نه با توجه به افزایشش تو 2 ساعت بعد غذا حتما باید انسولین بگیری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بله کاربر سیلویا انجام دادن این روش رو و الانم شکر خدا باردارن. توی یه سیکل پریودی دوبار تخمک ک ...

ساراجان مطمئنی باید پریود بشی بعد بری انتقال؟

آخه دکتر اسرافیلی به من گفت چون اندومتریوزی دارو میدم پریود نشی که بدون پری انتقال بدیم 

دوستای گلم اینجا کسی بوده با وجود بارداری طبیعی دکتر بهش شیاف پروژسترون داده باشه یا فقط دکتر من لاز ...

عزیزم من بارداریم طبیعیه اما شیاف دارم چون از اول بچم پایین بود متاسفانه شیاف خیلی خوبه از زایمان زودرس جلوگیری میکنه، من الان با اینکه بچم انقدر پایینه شیاف باعث شده دهانه رحمم باز نشه 

ویتامین دی هم همه دارن عزیزم، باعث میشه بچه استخوناش محکم بشه نگران نباش حتما مصرف کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان من ذخیره تخمدانم پایین بود بهم پیشنهاد آی وی اف با روش شانگهای رو دادن.  کسی اینج ...

عزیزم روش شانگهای به این صورت که تو یه سیکل دوبار پانکچر میشید شما که ذخیرتون پایینه ترجیحا داروهای خارجی مصرف کن، حتما دکترت داروی خارجی میده بهت

روی ذخیره پایین خوب جواب میده این روش عزیزم ایشالله کلی جنین داشته باشی و با اگلین انتقال مامان بشی

ساراجان مطمئنی باید پریود بشی بعد بری انتقال؟ آخه دکتر اسرافیلی به من گفت چون اندومتریوزی دارو مید ...

آره فدات شم خودش گفت برو هر چی دیرتر پریود بشی بهتره. دوماه پیشم رفتم پیشش کارش داشتم گفت میخوام حتما برات خراش بدم باید پریود بشی. ولی حقیقتا خودم دلم میخواد بدونه پریود برام انتقال بده حالا ببینم چی میشه شاید برم پیشش باز بهش بگم اگه قبول کنه بدونه پریود انتقال بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤