2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
اره عزیزم میدونم خیلی سخته من طعمشو چیشدم یکماه پیش مخصوصا که اج سی جیم داشته باشی دیگه بدتر نمیشه ب ...

اره واقعا لحظه های بدیه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
چرا اچ سی جی میزدیدگلم

اچ سی جی بعد انتقال میگن جای جنین رو سفت میکنه عزیزم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اچ سی جی میزدیدگلم

هورمون بتاست فکرکنم شبیه سازی مکنن که انگار حامله ای که بدن واکنش نشون بده نسبت به جنین وبارداری فکرکنم چنین چیزی باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم بنظرت چجوری میشه از دکتر عارفی وقت زودتر گرفت؟ حضوری برم فایده داره؟   من مهر ...

من دیدم کسایی که اینستا پیجش پیام میذارن و خواهش میکنن از دکتر و دکتر هفته بعد بهشون وقت میده

این راه رو امتحان کنید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نمی دونم میگه نمی خواد ولی تشخیص ایمونولوژیست این بوده استفاده کنم حالا موندم بگیرم استفاده کنم یا ...

هزینه اش زیاد نیست 

فکر کنم با بیمه تامین اجتماعی ۵۰ تومن بود

بزن بنظرم خیلی خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من با وجود هماتوم تو هفته 6 واژینال هم سونو شدم و اصلا مشکلی پیش نیومد

خدارو شکر عزیزم انشاالله بسلامتی بیاد بغلت

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام عزیزم بنظرت چجوری میشه از دکتر عارفی وقت زودتر گرفت؟ حضوری برم فایده داره؟   من مهر ...

خواستی اسم و فامیلتو تو شخصی بهم بگو من رفتم اونجا یکم خواهش کنم ببینم میتونم زودتر برات نوبت بگیرم یا نه

دوستای گلم اینجا کسی بوده با وجود بارداری طبیعی دکتر بهش شیاف پروژسترون داده باشه یا فقط دکتر من لازم دونسته؟

درضمن بهم قرص ویتامین d3 دوز هزار داده خاهرمم بارداره الان 16 هفته هست میگه این ویتامین رو توی بارداری نمیدن 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
دوبار پرسیدم فقط گفت در حد ۳‌.۴ هفته اس اصلا سایز نگفت با پریود بگم ۵ هفته بودم اما دکتر همین و گفت ...

من دیروز رفتم سونو بهم گفت ۳هفته ای خودشون ۲هفته اضافه کردن گفت ۵هفته فقط قطرش گفتن برای ۲هفته دیگه نوبت سونو قلب دادن

کی انتقال دادین عزیزم ؟یا شما طبیعی بودین ؟اخرین پریودت کی بود ؟

عزیزم همونم که با دکتر موسی پور بودم یک جنین داشتم میخاستم آذر انتقال بدم که اینماه طبیعی باردار شدم آخرین پریودم 14 آبان بود

چندبار و چ روزایی زدید؟ خودتون پیشنهاد دادید یادکترتون

نه من تو دوتا انتقالم خوده دکترا برام نوشتن .روز سوم و روز ششم انتقال

سلام عزیزم بله من یماه بعد انتقال دادم بازم پروژسترون و استرادیول خوردم 

ممنونم

یعنی بلافاصله از بعدِ پانکچر یکسره خوردی ؟ پس پریود چی میشه اینطوری که پریود نمی شی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈