2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من برای cd5 خطر برای چی؟ ضررش هم  ازivigکمتره

سلام عزیزم بنظرت چجوری میشه از دکتر عارفی وقت زودتر گرفت؟ حضوری برم فایده داره؟  

من مهر ماه زنگ زدم برای آخر بهمن وقت داد!

خیلی دیره آخه با سن و مشکل من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم از همدردی ات😘 واقعا حس بدیه، آدم کلی بهشون عادت کرده، بهشون فکر کرده.... ولی خوب تو ...

خواهش میکنم، بله تاثیر میذاره البته اگر هفتت بالاتر باشه بیشتر تاثیر داره، برا من ک روی انومالی تاثیر داشت

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم بنظرت چجوری میشه از دکتر عارفی وقت زودتر گرفت؟ حضوری برم فایده داره؟   من مهر ...

نازنین جون این عارفی همونه که ابن سیناس فکر کنم زنگ بزن ابن سینا ببین وقت میده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم روز قبل انتقال۱۰۰سیسی سرم‌رو تو ۲۰۰ سیسی اب مقطر تو دوساعت بهم تزریق کردن بعد مثبت شدن ه ...

عزیزم برا چی تزریق کردی؟

انتی تی پی اوت بالا بوده؟

الان دکتر ایمنی برا من ای وی ای جی نوشته

گفته اگه پیدا نکردی اینترالیپید بزن

اما دکتر زنانم قبول نمیکنه که استفاده کنم میگه خطرناکه

بچه ها من جمعه hcg داشتم فردا روز ۱۱ انتقالم  فردا یا پنج شنبه بنظرتون بی بی چک درست در میاد ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
دوستان‌آزمایش‌کاریوتاپ‌چجوری؟خون‌هس؟ هزینش‌چقدره؟ لطفا‌هرکی‌میدونه‌راهنماییم‌کنه

عزیزم آزمایش خون هست.نفری یک میلیون دراومد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من جمعه hcg داشتم فردا روز ۱۱ انتقالم  فردا یا پنج شنبه بنظرتون بی بی چک درست در میاد ؟& ...

عزیزم اثر اج سی جی حداقل یه شش هفت روزی توبدن هست

عزیزم اثر اج سی جی حداقل یه شش هفت روزی توبدن هست

پس باید بمونم همون شنبه آزمایش بدم .

بخدا خیلی سخته انتظار واقعا ثانیه ثانیه هاش داره بهم سخت میگذره 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
پس باید بمونم همون شنبه آزمایش بدم . بخدا خیلی سخته انتظار واقعا ثانیه ثانیه هاش داره بهم سخت میگذر ...

اره عزیزم میدونم خیلی سخته من طعمشو چیشدم یکماه پیش مخصوصا که اج سی جیم داشته باشی دیگه بدتر نمیشه بی بی چک زد

عزیزم ناشتا 110 یک ساعت بعد صبحانه 170 و دوساعت بعد صبحانه 180، قند مادر باردار باید زیر 90 باشه اگه ...

خيلي هم بالا نيست با متفورمين كنترل نشد ؟ از هفته ي چند اينطوري بود قندتون ؟