2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
بعله عزیزم معمولا از اول پری استرادیول میدن تازمانی ک مثبت بشی بعدشم ادامه داره.پروژسترونم ازچندروز ...

اینو می دونم عزیزم💚

منظورم اینه: برای افرادیه که انتقال ندارند هم تجویز میشه بلافاصله بعد از پانکچر یا نه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شماچند بار و چ روزایی زدید دکارتون خودش پیشنهاد دادتاثیریم داشت

عزیزم من از روز اول انتقال زدم بعدش هم هفتادو دوساعت بعدش سه تا داشتم.عزیزم من منفی شدم.ولی روز هشت انتقال لکه بینی داشتم به دکترم گفتم گفت احتمالا لانه گزینی بوده ولی بدنت پسش زده حالا میخوام آزمایش ایمنی بدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایش خونه ۵ ماه پیش دادیم ما نفری ۷۰۰

ساراجان‌براشماهم‌دکترمشایخی‌نوشت؟

ایمنلوژیست‌هم‌رویان‌رفتید؟

آزمایش‌ایمنی‌روکجادادید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نازنین جون این عارفی همونه که ابن سیناس فکر کنم زنگ بزن ابن سینا ببین وقت میده

ساراجان‌‌شمادکترتون‌اسرافیلی‌هس؟کدوم‌مرکز‌میرید

هزینه‌پانچروانتقال‌چقدرهست؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ساراجان‌براشماهم‌دکترمشایخی‌نوشت؟ ایمنلوژیست‌هم‌رویان‌رفتید؟ آزمایش‌ایمنی‌روکجادادید؟

بله

بله همه کارامو همونجا انجام دادم

همون ازمایشگاه رویان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم آزمایش خون هست.نفری یک میلیون دراومد

مرسی‌عزیزم

بله بله همه کارامو همونجا انجام دادم همون ازمایشگاه رویان

آزمایش‌‌ایمنی‌هزینش‌چقدرشد؟

برامنم‌دکترکاریوتاب‌نوشت‌امامن‌که‌یه‌بچه‌دارم

به‌نظرت‌ژنتیک‌لازمه؟

نازنین جون این عارفی همونه که ابن سیناس فکر کنم زنگ بزن ابن سینا ببین وقت میده

بله گلم همون عارفی ابن سیناست ولی اونجا ویزیت نمیکنه که مخصوصا اینکه من اونجا پرونده ندارم بار اولی میشم 

خدارو شکر عزیزمممممم.....  مبارکش باشه.....  گوارای وجودش.....  شمارم براش حفظ کنه ...

ممنون عزیزم چون خودمم انتظار کشیدم خیلی درکش می کردم و اینکه من بچه داشتم ولی اون نه همش چشم تو چشم بودیم می دیدم ک خیلی تو نگاهش غم هست ..واقعا از خبر بارداری خودم بیشتر خوشحالم و ذوق دارم

فقط یه سوال اینکه عدد بتاش دفعه اول ۴۴۰ بود دفعه دوم ک امروز بود شد ۶۶۰ خوبه یا کم رفته بالا بنطرت؟؟

میشه لایک نکنید 😁
ساراجان‌‌شمادکترتون‌اسرافیلی‌هس؟کدوم‌مرکز‌میرید هزینه‌پانچروانتقال‌چقدرهست؟

بله عزیزم دکترم اسرافیلیه. پانکچر و انتقال عرفان انجام میشه.  پانکچر ۷۳۰۰ شد انتقال هم ۳۳۰۰. هزینه فریز جنین برای ۷ تا ۲ تومن دادم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله گلم همون عارفی ابن سیناست ولی اونجا ویزیت نمیکنه که مخصوصا اینکه من اونجا پرونده ندارم بار اولی ...

اه چه بد گفتم شاید بتونی اونجا ویزیت بشی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دیروز رفتم سونو بهم گفت ۳هفته ای خودشون ۲هفته اضافه کردن گفت ۵هفته فقط قطرش گفتن برای ۲هفته دیگه ...

چند مین روز بعد انتقالت بود ؟من ۲۲روز بعد انتقال ام بود جنین ۳روزه هم بودم