2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684508 پست
عزیزم برا چی تزریق کردی؟ انتی تی پی اوت بالا بوده؟ الان دکتر ایمنی برا من ای وی ای جی نوشته گفته ...

من برای cd5

خطر برای چی؟ ضررش هم  ازivigکمتره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

ماشاالله خدا حفظش کنه سالم بگیری بغلت شیرش بدی عزیزم♥️♥️از این عکسا قسمت همه ی منتظرا ..الهی که سال بعد همه ی دخترایی که با دیدن این عکس قند تو دلشون آب شد مامان بشن منم مامان بشم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من اتفاقی نوشته تون رو دیدم چیکار کردین چسبندگی از بین رفت؟

سلام عزیزم 

اینجوری که به من گفتن هیچ راهی جز باز کردن چسبندگی ها با هیستروسکوپی نیست .

من پیش دکتر حقگو تو اندرزگو رفتم تو نیکان بستری شدم خیلی هم راضی بودم . من کل سمت راست رحمم به هم چسبیده بود ولی خدارو شکر الان مشکلی ندارم .

راستی جواب تست ژنتیکت بقایات اومد؟

ما تقریبا با هم بودیم 

خیلی تو فکرت بودم الان چی شدو  چه تصمیمی گرفتی.

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو جنین 5 هفته بود و قلبش هم ضربان داشت ولی دکتر واژینال سونو کرد من اول ...

کی انتقال دادین عزیزم ؟یا شما طبیعی بودین ؟اخرین پریودت کی بود ؟

سلام ایا درد رحم اونم حالت تیرکشیدن میتونه علامت بارداری باشه؟از روز شش انتقال شروع شد الان روز نهم ...

عزیزم تیر کشیدن رحم از علایم حاملگی..من مطمئنم مثبت میشی از الان خودت مامان بدون  .. انشاالله نذرتون قبول باشه ما رو هم دعا کنه مامان مهربونت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام ایا درد رحم اونم حالت تیرکشیدن میتونه علامت بارداری باشه؟از روز شش انتقال شروع شد الان روز نهم ...

اره عزیزم می‌تونه باشه ولی اصلا به علائم توجه نکن،انشاله که مثبتی 

عزیزم شما رفتی سونو چطور هفته جنین رو برات حساب کردن؟؟قطر ساک حاملگی چقد بود؟؟

دوبار پرسیدم فقط گفت در حد ۳‌.۴ هفته اس اصلا سایز نگفت با پریود بگم ۵ هفته بودم اما دکتر همین و گفت گاهی واقعا عصبی میشم از برخورد این دکترا همون جمله چن روزه من داغون کرده بخدا 

بله عزیزم شلوغه ولی خب باردار نبودم میرفتم منتظر میموندم باردار باشی سخته

عزیزم‌دیروزرفتم‌تاساعت‌۶ونیم‌‌شب‌اونجابودم.کلافه‌شدم‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دوستان‌آزمایش‌کاریوتاپ‌چجوری؟خون‌هس؟

هزینش‌چقدره؟

لطفا‌هرکی‌میدونه‌راهنماییم‌کنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من دل نازک بودم الان بدتر شدم  ولی سعی میکنم اصلا هیچی ناراحتم نکنه و بیخیالی طی میکنم😊 بعضی ...

خوب کاری میکنی 

چون میدونم ناراحتی مادر رو جنین تاثیر داره

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم‌دیروزرفتم‌تاساعت‌۶ونیم‌‌شب‌اونجابودم.کلافه‌شدم‌

اره معطلیش زیاده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان‌آزمایش‌کاریوتاپ‌چجوری؟خون‌هس؟ هزینش‌چقدره؟ لطفا‌هرکی‌میدونه‌راهنماییم‌کنه

ازمایش خونه ۵ ماه پیش دادیم ما نفری ۷۰۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍