2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
والا فعلا هیچ تغییری تو غذام ندادم ولی خب از این به بعد باید کمش کنم دیگه که زیاد وزن اضافه نکنم

من که همش گشنمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم الکی گریه میکنم  انقدر دل نازک شدم که نگو...🥺🥺🥺

من دل نازک بودم الان بدتر شدم 

ولی سعی میکنم اصلا هیچی ناراحتم نکنه و بیخیالی طی میکنم😊

بعضی وقتا ولی گریه میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میتونم بپرسم قندت چند بود ک تشخیص دیابت بارداری دادن؟

عزیزم ناشتا 110 یک ساعت بعد صبحانه 170 و دوساعت بعد صبحانه 180، قند مادر باردار باید زیر 90 باشه اگه نباشه 1 ماه رژیم میدن اما من چون خودم همه چیو رعایت میکردم بازم شرایطم این بود دیگه مجبور به تجویز انسولین شدن صبح ناشتا تو بیمارستان گرفتن با وجود انسولین تازه قندم 100 شده 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببخشیدبچه ها من روزدوازدهم انتقالم بودامروز که بی بی چکم منفی شد اماازعصرسینه هام خیلی سنگین شدن دار ...

عزیزم سر خود داروهاتو قطع نکن..... 

تا آز ندادی چرا با یه بی بی چک همچین کاری میکنین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فدات...  والا من کلا توصیه میکنم واکسن زده بشه....  حتی اگه برا بچه ها بزنن من ترج ...

ممنونم عزیزم 😘فعلا تا ۱۲ هفته گفتم یکم تحقیق کنم ببینم با خیال راحت تصمیم بگیرم که دیگه شک نداشته باشم 🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان من دیروز رفتم سونو جنین 5 هفته بود و قلبش هم ضربان داشت ولی دکتر واژینال سونو کرد من اول ...

نگران نباش من تا هفته ۸ سونوهام واژینال بود

بله عزیزم روز قبل انتقال۱۰۰سیسی سرم‌رو تو ۲۰۰ سیسی اب مقطر تو دوساعت بهم تزریق کردن بعد مثبت شدن ه ...

عزیزم برا چی تزریق کردی؟

انتی تی پی اوت بالا بوده؟

الان دکتر ایمنی برا من ای وی ای جی نوشته

گفته اگه پیدا نکردی اینترالیپید بزن

اما دکتر زنانم قبول نمیکنه که استفاده کنم میگه خطرناکه

یعنی من از اول تااخر بارداری استرس اضافه وزن دیوونم کرده بود با رعایت میتونی کنترل کنی گلی جان 

چیکا جون من قبل بارداری ۷۶ بودم الان۸۵🤕🤕🤕

نمیدونم چیکار کنم بیشتر اضافه نکنم خیلی ناراحتم واسه وزنم

عزیزم سر خود داروهاتو قطع نکن.....  تا آز ندادی چرا با یه بی بی چک همچین کاری میکنین؟

عزیزم من یه بارداری طبیعی داشتم که بی بی چک روز پریودیم پررنگ شد ومثبت بودم وخداروشکرالان دخترم شش سالشه بعدازاون یه بارداری دیگه داشتم که بی بی چک روز پریودم بعد چنددقیقه دوخط شد وبارداربودم ولی هفته ی بیست قلب جنینم ایستاد 

بعدازاون بازیه بارداری داشتم که بازروزپریودم بی بی چک هاله انداخت که اونم درست بود ولی هفت هفتگی سقط شد بعدش الان دوسال ونیمه که باردارنمیشم 

چارماه قبل میکرو کردم روز نهم بی بی چک مثبت شد که متاسفانه به علت فوت یکی ازاقوام شوک شدیدی به من واردشد وخونریزی زیادکردم وبی بی چکم روز دوازده کامل منفی شد

بااین اوصاف به نظرتون نمیتونم الان به بی بی چک روز دوازده اعتماد کنم؟

چیکا جون من قبل بارداری ۷۶ بودم الان۸۵🤕🤕🤕 نمیدونم چیکار کنم بیشتر اضافه نکنم خیلی ناراحتم واسه و ...

عزیزم ناراحت نباش فقط به فکرکوچولوت باش من توبارذاری بیست کیلو چاق شدم بچم که دنیااومد هفت کیلوش کم شد بعدم باشیردهی و پیاده روی ماهی دوکیلو ازم رفت درحدی که یه سال بعدزایمان همون آدم قبلی بودم تقریبا

عزیزم ناراحت نباش فقط به فکرکوچولوت باش من توبارذاری بیست کیلو چاق شدم بچم که دنیااومد هفت کیلوش کم ...

خدا حفظش کنه

ان شاالله منم بعد بدنیا اومدن نی نی کم میکنم

سلام ایا درد رحم اونم حالت تیرکشیدن میتونه علامت بارداری باشه؟از روز شش انتقال شروع شد الان روز نهم ...

سلام عزیزم ان شاالله ب حق این روز عزیزمثبتی من توانتقال اولم ک مثبت شد دقیقا از فردای انتقال تو واژنم تیرمیکشید روزی یکی دوبار  ک مثبت شدم ولی خدانخواست و ۷ هفته سقط شد.توانتقال دوم اصلا واژنم تیرنکشید و منفی شد بنظرم برامن تیرکشیدن علائم بوده ان شاالله براشماهم همینطوره