2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بادکش رو چجوری انجام دادی عزیزم ؟توپریودیم میشه؟ انوکسا نمیزنی؟ واقعادرسته تاخدانخواد نمیشه

ببین بادکشو تو پریودی نباید انجام بدی اوناییم که کیست دارن میگن خوب نیست انجام بدن 

اول با روغن سیاهدونه قشنگ ماساژ بده شکمتو چنددقیقه ای بعد روش از این پهلو تا اون پهلو بادکش گرم بذار حالا بادکش گرمو هرجور که خودت بلدی بذار برا من همسرم پنبه الکلی آتیش میزد یه لحظه میکرد تو لیوان درمیاورد بعد فوری میذاشت رو شکمم ،شکمم جمع میشد تو لیوان من میذاشتم ۲۰ دقیقه میموند لیوانا بعدش شکممو چندساعت میبستم که گرم بمون...ولی بچه ها گفتن با سیب زمینی وچوب کبریتم میشه 

من آنوکسا نداشتم عزیزم فقط آسپرین داده دکترم میخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزدلم الهی امین. بخدا اونروز رفتم حرم واسه همتون دعاکردم میگم تو چیکار کردی؟

قربوووونت برم. چقد دلتنگم      

منم امروز رفتم سونو کرد و داروها رو شروع کرد. توکل ب خدا ببینیم چی مقدر کرده. خدا کنه هفته بعد مشکلی نباشه و روز انتقالو مشخص کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جان دلم فداتشمم عزیزم چقدر خوب حرف زدی واقعا دلم سبک شدباحرفهات,ممنونم ازت که هستیدرفیقای خوبم. و ...

عزیزدلمی مهربون جونم مطمئن باش این سری مامان میشی اونم مامان مهربون ونمونه 

من یه زمانی برا خودم بارداری رو خیلی دور وبعید میدیدم ولی زمانش رسید بالاخره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربوووونت برم. چقد دلتنگم         منم امروز رفتم سونو کرد و داروها رو شروع ...

اییی جان فکرکنم اینبارم انتقالم باهم باشه عزیزم. چقدر جالب همزمان میوفتیم ماکارامون

منم هفته اینده میرم ببینیم ضخانت وجواب ازمایشم چطوریه بعدتعیین کنه انتقالم رو

الهی بزودی بیای حرم عزیزدلم بانی نی تودلیت

ب دکترو مرکزت بگو از نیاز بود برو 

چرا قارچی شدم اولین باره همچین چیزی میبینم . مرسی از راهنماییت عزیزم😘

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ن عزیزم برای بچه ازدواج نکردیم ولی اینکه ازم هیچ حمایتی نمیکنه خیلی ناراحتم میکنه ودلم شکسته... اینر ...

عزیزم میدونم خیلی شرایط سختیه

امیدوارم این انتقالت مثبت بشه🤲🤲🤲

وزنتو کم کردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستانم رفتم دکتر سونو کرد گف ده هفته هستی.۳سانت شده بود جنین.گف ۱۳ آذر برو غربالگری

خداروشکر مشکلی نبود اولین بار کی جنین و دیدن ؟یادتون هست ،؟من ۲۲روز بعد انتقالم رفتم فقط ساک بود جنین ۳روزه بودم 

عزیزدلمی مهربون جونم مطمئن باش این سری مامان میشی اونم مامان مهربون ونمونه  من یه زمانی برا خو ...

قربونت برم تو چقدر دلت رئوف هست. اره واقعا زمانش برسه خدامیده فقط بایدصبرکنیم

توکه یه مامان نازنازی هستم وییی قربون اون شکمت برم باتودلیت. تاریخ زایمان تقریبی ات کی هست؟😍😍😍

دوستانم رفتم دکتر سونو کرد گف ده هفته هستی.۳سانت شده بود جنین.گف ۱۳ آذر برو غربالگری

عزیزم خدابرات حفظش کنه انتقال شما کی بودش و الان چرا سونو شدی 

من ۷ هفته سونو شدم دکترم بهم گفت دوهفته دیگه باز بیا ک ببینیم قلبش بازم میزنه منم خیلی استرس دارم میترسم برم بگه جنین رشد نکرده خدایی نکرده 

عزیزم میدونم خیلی شرایط سختیه امیدوارم این انتقالت مثبت بشه🤲🤲🤲 وزنتو کم کردی؟

نه نشد کم کنم اصلا بیخیالشم شدم گفتم چیکارکنم دیگه... خدابخواد باهمین میشه ولی ورزش رو اره کردم یا رقص توخونه