2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
قربوووونت برم. چقد دلتنگم         منم امروز رفتم سونو کرد و داروها رو شروع ...

ای جوووونم رفتی تو سیکل انشاءالله که قدم خیر برداشتین ونتیجه اش مثبته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهامن نیروهای مسلح کاریوتایپ دادم ۲۱هزارشد .ببینم دکتر برام ایمنی مینویسه

واقعااااا21هزار؟؟؟ ماتابستون دادیم برای هرکدوم تازه بابیمه600تومن شدکه🤐🤐🤐

چه خوبه بیمه تون لاقل هزینه شامل اش میشه. سپاهی ان؟ 

قربونت برم تو چقدر دلت رئوف هست. اره واقعا زمانش برسه خدامیده فقط بایدصبرکنیم توکه یه مامان نازنازی ...

خدانکنه عزیزدلم الهی که زودی بیاد تو دلت هرروز براش ضعف کنی وقربون صدقه اش بری 

زایمانو زده ۱۵ خرداد حالا تو ان تی برم احتمالا دقیقتر بزنه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واقعااااا21هزار؟؟؟ ماتابستون دادیم برای هرکدوم تازه بابیمه600تومن شدکه🤐🤐🤐 چه خوبه بیمه تون لاقل ...

بیمارستان محب یاس دادم عزیرم .من فقط خودم دادم تاییدیه ازبیمه خواست ک گرفتم.نه عزیزم ارتشی

عزیزم خدابرات حفظش کنه انتقال شما کی بودش و الان چرا سونو شدی  من ۷ هفته سونو شدم دکترم بهم گف ...

عه تبسم جونم چرا انرژی منفی میدی به خودت عزیزدلم مطمئن باش میری سونو نی نی نازت کاملا سالم ونرمال داره به رشدش ادامه میده عزیزدلم فکرای مثبت کن که مثبت جذب کنی

یعنی زیرنافم بزارم؟ ۳انگشت پاین تراز ناف از این سر تا اون سر درسته؟

آره عزیزم زیر ناف درسته

خدانکنه عزیزدلم الهی که زودی بیاد تو دلت هرروز براش ضعف کنی وقربون صدقه اش بری  زایمانو زده ۱۵ ...

ای جان مرسی ازدعاهای پرانرژی وقشنگت... الهی خدابه هرچی ارزوی خوبه داری برسونه

انشالله بسلامتی بیادبغلتون پس تابستونی میشه فسقلی خوبه بنظرم تابستون بودن سرمانمیخوره

من قدم ۱۷۰قبل انتقالام ۷۸ کیلو بودم ک بااون همه داروهای هورمونی و....الان ۸۸ شدم اما خب سایزم ۴۲

چه خوبه سایزت چطوریه؟! من سایزم44گاهی بخوام گشادبپوشمم46متاسفانه😵😵😵

اره واقعاداروها داغون می کنند از لحاظ روانی وجسمی

ای جان مرسی ازدعاهای پرانرژی وقشنگت... الهی خدابه هرچی ارزوی خوبه داری برسونه انشالله بسلامتی بیادب ...

خرداد عشقم تو بهاره البته اگه سزارین بشم دوهفته جلوتر میشه که میفته آخرای اردیبهشت احتمالا ولی خب درهرصورت من خودم همیشه دوست داشتم نیمه اولی باشه که اگه خدا بخواد وبیاد تو بغلم میشه 

انشاءالله به حق فاطمه الزهرا برا شمام میگیره یه تابستونیه ناز وخوشگل میشه

عزیزدلم مبارکت باشه انشاءالله که صحیح وسالم وصالح بیاد تو بغلت  حتما سریعا پیگیرِ این قضیه لکه ...

ممنون ماشالا گلم

ان شاالله حاملگیت به خیر خوشی سپری کنی و نی نیت به خیر و خوشی بغل بگیری

ماشالا جون شما لکه بینی داری درد مثل پریودی هم داری؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍