2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلاااااامممم وای عزیزم توخوبی قربونت برم؟ وای وای خدا رو شکر چقدر خوشحال شدم خدامیدونه, وای توکی مثب ...

فدات بشم بخوبیت عزیزدلم من ۲۷ شهریور دومین انتقالم بود که شکر خدا مثبت شد هفته دیگه میرم برا ان تی 

قربون دل شکسته ات بشم مهربون جونم مطمئنم خدا این سری جواب دل شکسته اتو میده وصاحب نی نی های ناز میشی عزیزدلم 

تو این وقت اذانی خداروقسم میدم به یتیمی ومظلومی بچه های امام حسین😥😥😥 که اولاد سالم وصالح بذاره تو دلت وخیلی خیلی زود بیای خبر خوشحالیتو بهمون بدی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوشنبه بعدهیسترومیشم ک روز۹پری

رکساناجونم وقت اذانِ از خدا میخام که نگاه ویژه ای بهت بکنه وجواب دل شکسته اتو با نی نی های ناز بده به حق فاطمه الزهرا عزیزدلم 

مطمئنم این سری که بری انتقال مثبتی انشاءالله دورت بگردم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

😢😢😢😢😢بچه ها کمککککککک

من روز ۹ انتقالم . امروز دیدم از صبح نزدیک واژنم درد میکنه نگاه کردم با آینه دیدم یه جوش دردناک زده و این هیچی بعد چشمم خورد به واژنم دیدم داخلش یه چیزایی دقیقا عین ترشحات سفت و پنیری شکل هست خیلی معذرت میخام کشیدم بیرون یکمشو ولی دیدم خیلی هست عین دستمال کاغذی که مونده تو بدنم ولی دستمال نیست این چیه یعنی ترشحاته ؟ تا حالا اینجوری نشدم اولین باره 😢😢😢 توروخدا کسی تجربه ایی داره 😢 امکانش هست برا ژل پروژسترون باشه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنون از جواب دهی گلم امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی و به خیر و خوشی نی نیت رو بغل کنی

عزیزدلم مبارکت باشه انشاءالله که صحیح وسالم وصالح بیاد تو بغلت 

حتما سریعا پیگیرِ این قضیه لکه بینیت باش انشاءالله رفعورجوع بشه چیزی نیست نگران نباش همون خدایی که داده خودشم حفظش میکنه به این وقت اذانی 

اگه دیروز آزمایش دادی شده ۷۰۰ وخورده ای فردا احتمال زیاد دوبرابر شده بالای هزارم معمولا میگن ساک حاملگی دیده میشه انشاءالله فردا بعد جواب آزمایش حتما برو سونو وپیش دکتر

چقدر برا پروانه ناراحت شدم 😭😭😭😭😭😭

منم خیلی ازاین جورچیزا میترسم خدابهمون رحم کنه 

@پروانه۲۱عزیزم برای اروم شدن دل شکستت یاسین میخونم منم بااون دل شکستت دعا کن عزیزم خیلی میترسم 

😢😢😢😢😢بچه ها کمککککککک من روز ۹ انتقالم . امروز دیدم از صبح نزدیک واژنم درد میکنه نگاه کردم با ...

😢😢😢😢😢😢 اگه بدتون نمیاد عکسشو بزارم 😭😭😭😭😭 خدایا اینا چیه به سر ما زنا میاد 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزی لک دیدم رفتم یه ساک خالی بود جنینم جزب شده بود

پروانه عزیزم الهی قربون اون دل شکستت بشم میفهمم حالتو 

توروخدا ناراحت نباش دختراتو بگیر تو اغوشت انشالله ک خدا بهت پسرم میده منم خیلی میترسم ازاین جور چیزا میترسم برم سونو خبر بد بشنوم تو روخدا با اون دل شکستت منم دعا بکن برای اروم شدن دلت ی یاسین میخونم عزیزم 

😢😢😢😢😢بچه ها کمککککککک من روز ۹ انتقالم . امروز دیدم از صبح نزدیک واژنم درد میکنه نگاه کردم با ...

بچه ها من دارم میمیرم از استرس هیچکسی نیست به من کمک کنه 

چقدر مهربونی و دلت پاکه.براانتقال دومت کار خاصی یا داروخاصی مصرف کردی

فدات بشم عزیزدلم 

نه باورت میشه برا انتقال دومم هیچ کاری نکردم فقط ۳ روز مونده به انتقالم متوجه بادکش شدم که هرروز انجام دادم بعدم برا قبل انتقال دکترم پودر اینو فولیک داد بهم خوردم همین 

به دکترم گفتم آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه گفت لازم نیست الان 

هیسترو خراشو پیشنهاد دادم گفت نه قبول نکرد انتقال اولم ۱۵ کیلو وزن کم کردم از چندماه قبل پیاده روی وسالم خوری واز روز اول انتقال استراحت مطلق بودم تا آخر ولی این سری حتی استراحتم درست وحسابی نداشتم 

فقط وفقط باید خدا بیاد رکسانا جونم خدا بخواد در هرشرایطی میگیره عزیزدلم 

گلم منم روز ۶ انتقالم داشتم ک بعدش تبدیل شد ب عفونت قارچی چیزی نیست نگران نشو اگ نهایتا خارش و سوزش شدید داشتی ب مرکزت بگو تا دارو بده

درد مهربونیات اخه😘😘😘😘خیلی دعام کن ک تموم بشه اینروزا 

مطمئنم خیلی زووووود تموم میشه ومیرسی به روزای شیرین بارداری 

یه زمانی منم بارداری برا خودمو خیلی دور وبعید میدیدم انگار که هیچوقت اتفاق نمیفته ولی دیدم نه فقط باید زمانش برسه