2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
کی انتقال میدی عزیزم.اینبار حتما هیسترو بشو باخراش .من میخوام همه کاربکنم ک شرمنده دلم نباشم من انتق ...

من خدابخواد ودیگه جوربشه اوایل ماه اینده است انتقالم. همسرم رضایت نداد هیسترو برام... دکترم گفت نیاز نیست دیگه ولش کن عکس رنگیت سالمه, توکل بخدا, فقط اینبارسرم میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه اینروزا رو یادمون بره؟ اما روحت رو ازاد کن مدیتیشن کن ک باروح و اعصاب اروم بری براانتقال

میخوام بیخیالی طی کنم وازهمسرم انتظارهیچی نداشته باشم فقط رو پای خودم بایستم. اره واقعا یادمون نمیره اصلا من گاهی باعصبانیت میگم که بچه بیادفقط برای منه

چرا سقط شد ؟جنینت گرید چی بود ؟

دوتاAمورولابود.من کلا 9تاجنین داشتم ک دوتا بی بود بییه Aالان ۳تابرام مونده ک دوتاش Aیکی b.نمیدونم حکمت خدا و قطعا تاوان کار اشتباهی بود ک همسرم کرده بود.چون دقیقا تو روز پدر پارسال سقط شد

حتمامیشیم شک نکن.من خود خدا بهم نشونه داد ک اومدم تواین راه ومطمعنم ک منو خیلی دوست داشته ک این همه ...

اره درسته عزیزم خدادوستمون داره وامتحان میکنه الهی که سربلندبیرون بیایم... ایشالله سومین بارت مثبت شی وبمونه قربونت برم. منم سومین انتقالمه

میخوام بیخیالی طی کنم وازهمسرم انتظارهیچی نداشته باشم فقط رو پای خودم بایستم. اره واقعا یادمون نمیره ...

من تهرانم خانواده م کرمانشاه .من حتی براسقطمم تنهایی رفتم دکتر در این حد رو پای خودمم و براهدفم تلاش میکنم.اماخب برا اینبار قراره مادرم بیاد پیشم اونم فیط بخاطر اینکه همسرم با بی رحمی تمام ب مادرم گفتا بود دخترت مشکل داره و باید بیای پیشش

دوتاAمورولابود.من کلا 9تاجنین داشتم ک دوتا بی بود بییه Aالان ۳تابرام مونده ک دوتاش Aیکی b.نمیدونم حک ...

بعد تشکیل قلب ؟عیبی نداره عزیزم منم ۲تا سقط داشنم همه مثل همیم درکت  می کنم چون خودمم حالم خوب نیست نگران م دوباره زبونم لال .....

من حتی پول تخمک اهدایی و پانکچرم خودم رفتم سرکار دادم ک بهش فشارنیاد اما خب... حتی الانم پول انتقال ...

عزیزم برات دعا می کنم از ته دل ...همه جواب بگیرید به امید خدا ....

من تهرانم خانواده م کرمانشاه .من حتی براسقطمم تنهایی رفتم دکتر در این حد رو پای خودمم و براهدفم تلاش ...

وای واقعا؟؟ ازدست این مردا واقعا چقدر بیدرک وفهم هستن. دل مادر روهم شکستن

خداخودش عزیزدلم حاجت دلتوبده بایدقوی کنیم خودمونو

وای کاش همیشه ازت خبرداشته باشم خیلی شبیه همیم.کی انتقال میدی

چشوووم عزیزم حتما باعث خوشحالیمه فداتشم. برات درخواست دادم. نمیدونم دقیق دوشنبه اینده میرم ویزیت ضخامت وازمایش اوکی باشم سریع میرم تزریق سرم و بعد چند روز انتقال. 

من حتی پول تخمک اهدایی و پانکچرم خودم رفتم سرکار دادم ک بهش فشارنیاد اما خب... حتی الانم پول انتقال ...

ا خواهر ماچقدر شبیه هم هستیم... ماهم از پدرم میگیریم چون واقعا هزینه هازیادن, فعلاهم بودجه کم