2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم رفتم ختم بارداری رو اعلام کرد گفت داروهاتو قطع کن لکه بیننیم دارم گفت اگه تا دوشنبه دفع ن ...

سلام عزیزدلم دکتر نگفت آخه علتش چیه؟

انشاءالله که راحت دفع بشه وخیلی زودم جاش بایه گل پسر ناز پر بشه برات 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها استرادیول هس یا بازم پیدا نمیشه؟ دکتر برا من برا امروز نوشته شروع کنم. میخوام ببینم پیدا میشه ...

آلاجونم من تا همین چندوقت پیش که میخوردم داشتن همه جا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی? چه هوب خداروشکرمثبت شدی. میگم شمامشکلت چی بود؟ ماکراس مچ امون مشکل داره. لنفوتراپی ...

عزیزم من از ازمایشات سردرنمیارم

ولی نه درد نداره هیچکدومش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزدلم دکتر نگفت آخه علتش چیه؟ انشاءالله که راحت دفع بشه وخیلی زودم جاش بایه گل پسر ناز پر بش ...

ماشالله عزیزم میشه ت بهم دقیق بگی چیشد ک پروانه اونطوری شد لطفا 

عزیزم ان شاالله مثبتی.چراهمچین حرفی میزنی یعنی یه بچه انقد مهمه ک بخاطرش زندگیتون خراب بشه؟ مشکل تون ...

نه عزیزم برای بچه نیست تنها ولی اینکه همش باکسی باشی که درکت نکنه وتلاشتو وهی غربزنه دیگه خسته میکنه, مشکل ازهمسرم بوده ازاول ولی الان منم مشکل پیداکردم دیگه ذخیرم

خیلی تحت فشار هستم خیلی زیاد😢😢دعا کنید این بار بشه واقعا دیگه موندم

ای وای نگو دختر. ان شاالله میگیره و زیر سایه عشق تون بزرگ شون می کنین    

ممنون عزیزم لطف داری توکل بخدا, ولی دیگه واقعا خسته شدم خیلیم خسته یادت باشه سری قبل چیشد اردیبهشت... الانم هی میگه توخدانمیشناسی مگه؟ میگم چه ربطی داره من تلاشمومیکنم خیلی دلم گرفته خیلی خیلی😭😭😭

کاش دوسش نداشتم وازش انتظار هیچیوهم نداشتم

آلاجونم من تا همین چندوقت پیش که میخوردم داشتن همه جا 

قربونت برم. الان اقام رفت بگیره از خود مرکز. گفتن ایرانی نداریم. خارجی داریم با یه جایگزین دیگه ک ایرانیه.

من قبلا ایرانی خوردم خوب بود برام. الان نمیدونم چیکار کنم میترسم اون مشابه رو بگیرم خوب نباشه. گفتم خارجی رو بگیره. توکل ب خدا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم لطف داری توکل بخدا, ولی دیگه واقعا خسته شدم خیلیم خسته یادت باشه سری قبل چیشد اردیبهشت.. ...

الهی قربونت برم. میفهمم خیلی سخته. هممون ی جورایی درگیریم. ان شاالله به بهترین نحو میگذرونی و مثبت میشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی قربونت برم. میفهمم خیلی سخته. هممون ی جورایی درگیریم. ان شاالله به بهترین نحو میگذرونی و مثبت م ...

ممنون عزیزدلم الهی امین. بخدا اونروز رفتم حرم واسه همتون دعاکردم

میگم تو چیکار کردی؟

تومطب هم انجام میدن امااگر باهیسترو باشه اتاق عمل میری و یه بیهوشی سبک ک رحم هم بررسی میشه

ممنون عزیزم جواب دادی قبلاً یه بار هیسترو شدم بخاطر پولیپ ..ولی خراش نداشتم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه فدات تو مطب انجام داد من قبلش یه مسکن خوردم دیگه درد نداشتم خیلی هم طول نکشید

مرسی جواب دادی عزیزم ..ببخش هزینه خراش چقدر بود؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم