2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
ممنون عزیزم لطف داری توکل بخدا, ولی دیگه واقعا خسته شدم خیلیم خسته یادت باشه سری قبل چیشد اردیبهشت.. ...

چقدشبیه منی.من ۲۵سالمه ۳ساله ک مشکل ازهمسرمه اماانقد ب منم دارو الکی دادن ک ذخیره م ب شدت اومد پایین حتی تخمک اهداییم گرفتم😔😔😔😔اگه ازاین یکسال بخوام برات بگم باورت نمیشه ک چیاکشیدم اماهمش گذشت .و همسرم سخت پشیمونه بخاطر رفتاراش و کاراش و گفته هزاربار دیگه م باشه امتحان میکنبم.هرچند ک اوضاع مالی مونم متوسطه اماخب بازم بنظرم لچه همه چیزنیست

من با یه دونه سه روزه ...مطمین باش حواب می گیری اخرین ها دلشون برامون می سوزه انگار می چسبن به دلت&n ...

وی الهی من قربونش برم فسقلی. عزیزم الهی خدابرات حفظش کنه وتمام شادیاتون کنارهم... 

ممنون ازدلداریت دعاکن عزیزم خدارحمی به منم بکنه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدشبیه منی.من ۲۵سالمه ۳ساله ک مشکل ازهمسرمه اماانقد ب منم دارو الکی دادن ک ذخیره م ب شدت اومد پایین ...

چه جالب عزیزم همسنیم تقریبامنم24هستم اخ خواهر خدا خودش بهمون رحم کنه اونروز حرم برای هممون کلی زار زدم امام رضا روقسم دادم به امام جوادش دست خالی برمون نگردونه, الانم من تنهایی دارم تلاش میکنم اونروز عصبی شدم میگم بچه بیاد فقط بچه خودمه توکه میگی نمیخوام

مرسییی عزیزم. خیلی داغونم اینبارگفتم نشه دیگه شایدباهمسرم توافق کنم برای جدایی

عزیزم این چه حرفیه جدایی واسه چی

مگه شما خواستین اینطوری بشه ؟خواست خداست مگه واسه بچه باهم ازدواج کردین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه جالب عزیزم همسنیم تقریبامنم24هستم اخ خواهر خدا خودش بهمون رحم کنه اونروز حرم برای هممون کلی زار ز ...

نمیدونم چی بگم واقعا😔😔😔فقط میگم خدا روزایی ک من داشتم رو براهیچکس نخواد هیچکس.منم هفته قبل بعد۱۷سال اومدم مشهد و از امام رضا خواستم ب هممون کمک کنه.فقط ب فکر خودت باش مردا هیچ کاری نمیکنن همه استرس و عوارضش براماست 

عزیزم این چه حرفیه جدایی واسه چی مگه شما خواستین اینطوری بشه ؟خواست خداست مگه واسه بچه باهم ازدواج ...

ن عزیزم برای بچه ازدواج نکردیم ولی اینکه ازم هیچ حمایتی نمیکنه خیلی ناراحتم میکنه ودلم شکسته... اینروزا یادم نمیره

چشم عزیزم ممنون ازتون حتما میخورم

کی انتقال میدی عزیزم.اینبار حتما هیسترو بشو باخراش .من میخوام همه کاربکنم ک شرمنده دلم نباشم من انتقال اولم مثبت شد اماسقط دومی منفی ک اردیبهشت بود این سومی ک احتمالا دی ماه میشه

ن عزیزم برای بچه ازدواج نکردیم ولی اینکه ازم هیچ حمایتی نمیکنه خیلی ناراحتم میکنه ودلم شکسته... اینر ...

مگه میشه اینروزا رو یادمون بره؟ اما روحت رو ازاد کن مدیتیشن کن ک باروح و اعصاب اروم بری براانتقال

نمیدونم چی بگم واقعا😔😔😔فقط میگم خدا روزایی ک من داشتم رو براهیچکس نخواد هیچکس.منم هفته قبل بعد۱۷س ...

اره واقعا حالت رو کاملا میفهمم خواهر... متاسفانه اینروزامیان ومیرن امافراموش نمیشن... 

خداخودش دلمون روشادکنه انشالله ودیگه ازعوارض داروها و... راحت بشیم, هی خواهر انشالله ماهم مامان میشیم

اره واقعا حالت رو کاملا میفهمم خواهر... متاسفانه اینروزامیان ومیرن امافراموش نمیشن...  خداخودش ...

حتمامیشیم شک نکن.من خود خدا بهم نشونه داد ک اومدم تواین راه ومطمعنم ک منو خیلی دوست داشته ک این همه سختی بهم داده و ته ش آسونیه حتما