2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
نه عزیزم گفت جنینت ضعیف بوده خود به خود جزب شده حالا خدا کنه زود دفع بشه

عزیزم انشالا که به راحتی سقط کنی عذاب نکشی دیگه ...

غصه نخور مطمئنم خدا یه سورپرایز زیبا برات داره عزیزم مطمئنم خدا بهترین پسر دنیا رو توی دلت میذاره و پرورش میده که یه روزی در آینده چراغ دلت بشه...

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله عزیزم میشه ت بهم دقیق بگی چیشد ک پروانه اونطوری شد لطفا 

عزیزم لکه بینی داشته میره سونو بهش میگن فقط ساک هست جنینی توش نیست ختم بارداری میدن امروز رفته مرکز همینو گفتن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

من حدود دو هفته خونریزی و لکه داشتم که بند نمی شد و هر وقت میخواستم برم سیکل پانکچر رو شروع کنم عفونت یا خارش یا  لکه بینی میومد سراغم از اینجا که توی این تاپیک بچه ها باردار بودند و لکه بینی داشتند منم گفتم برم آزمایش بتا بدم دیروز دادم و بتام ۷۳۱ است 

چون قبلا سابقه خارج رحمی داشتم دکتر میگه برای لکه بینی باید سونو کنی و بتای ۷۳۱ توی سونو چیزی نشون نمیده  

به نظرتون چیکار کنم 

فردا هم باز آزمایش بتا بدم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون عزیزم لطف داری توکل بخدا, ولی دیگه واقعا خسته شدم خیلیم خسته یادت باشه سری قبل چیشد اردیبهشت.. ...

سلام مهربون جونم حالت خوبه؟

اردیبهشت انتقالمون باهم بود 

عزیزدلم انقدر ناامید نباش مطمئنم این سری مثبتی دورت بگردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام مهربون جونم حالت خوبه؟ اردیبهشت انتقالمون باهم بود  عزیزدلم انقدر ناامید نباش مطمئنم این ...

سلاااااامممم وای عزیزم توخوبی قربونت برم؟ وای وای خدا رو شکر چقدر خوشحال شدم خدامیدونه, وای توکی مثبت شدی دختر؟ مبارکاباشه... اره یادمه باهم بودیم. خیلی دعاکن واقعا دلم شکسته خیلی

الهی که بسلامتی نی نی جان روبغل بگیری

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

من حدود دو هفته خونریزی و لکه داشتم که بند نمی شد و هر وقت میخواستم برم سیکل پانکچر رو شروع کنم عفون ...

یعنی باردار‌شدی طبیعی ؟انشالله سالم سالمه بد به دلت راه نده 

ممنون عزیزدلم همین پیامت کلی ذوق زده ام کرد... مرسب عزیزم خدا حاجت دلتوبده اللهم صل علی محمدوال محم ...

منم مثل تو بودم عزیزم  مشکل شوهرم بود من اینقد بیخودی تحریک تخمدان‌  شدم که ذخیره  ام خالی شد خلاصه ۲بار پانکچر شدم هر بار یه جنین فقط....اخریش همین جنینی بود که انتقال دادم با کلی ناامیدی  فعلا مثبت شدم بقیشم سپردم به خدا ...ناامید نباش پیاده روی و ماساژ  رحم بکن حتی روز انتقال هم من مدام راه رفتم و ماساژ  میدادم به امید خدا مثبت میشی 

منم مثل تو بودم عزیزم  مشکل شوهرم بود من اینقد بیخودی تحریک تخمدان‌  شدم که ذخیره  ام ...

اخ اخ دست رودلم نزار... دقیقا منم تابحال دوبارپانکچرشدم. چاقی ازدارو هاو..., الان دوتاجنین موندن برام دعا کن بگیرن. اینبارهیچ کاری نکردم فقط بیخیالی طی کردم

اخ اخ دست رودلم نزار... دقیقا منم تابحال دوبارپانکچرشدم. چاقی ازدارو هاو..., الان دوتاجنین موندن برا ...

من با یه دونه سه روزه ...مطمین باش حواب می گیری اخرین ها دلشون برامون می سوزه انگار می چسبن به دلت  😁😁😁