2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
روز سوم پریودی سونو واژینال انجام دادم همون روز سوم خراش انجام داد برام

ببخشید نفس جان خراس رو تو اتاق عمل انجام میدن بی حسی داره ؟درد داره؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز سوم پریودی سونو واژینال انجام دادم همون روز سوم خراش انجام داد برام

عزیزم یه ماه قبلش انجام داد یا توهمون ماهی که انتقال داشتی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها شما تو اولین‌ سونو برای ای وی اف چند تا تخمک داشتید ؟ بعد از سونو که امپولا رو ادامه دادید تخمکاتون ببشتر شد یا همون تعدادی که تو سونوی اول بود موند ؟

از خانومیته عزیزم  الهی که دختر گلت صحیح وسلامت بیاد بغلت😍😍😍

فدات شم عزیزم

همچنین نی نی شما😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها شما تو اولین‌ سونو برای ای وی اف چند تا تخمک داشتید ؟ بعد از سونو که امپولا رو ادامه دادید تخ ...

همونقد بود بیشتر نشد روز پانکچر کم تر هم شد ...ولی  مثل اینکه بعضی ها روز پانکچر بیشتر هم شده یعنی بعصی فولیکول ها ۲تا تخمکه بودن مثلا 

نه هنوز عزیزم خودم احتمال میدم هماتومه داره دفع میشه  حالا خداکنه همین باشه شما چهارشنبه باید ...

عزیزم شک نکن همون هماتونه ریز ریز داره دفع میشه 

اصلا استرس نداشته باش استرس سمه بخدا 

پروانه طفلک چقدر استرس داشت😭😭😭😭😭

من ۴ شنبه صبح میرم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام مرسی عزیزم خداروشکر خوبم عه خوب پس منم دوشنبه ۱اذر میرم غربالگری یعنی ازمایششو فردابدی سونو ۱۸ ...

بله عزیزم ازمایششو رفتم سونو ۱۸ هفته دکتر نوشته بود که وقت نداشتن مرکز واسه ۱۸ هفته و ۳ روز وقت دادن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم قرار بود ۴شنبه برم دکتر که بهم بگه.از ترسم امروز میرم یه سونو بکنه ببینم چی میگه.بدجور فکر و خیا ...

وای منم مثه تو شدم بخدا از دیشبه به شوهرم میگم من و ببر سونو 

حالت تهوع ام بیشتر شده امروز خودم میگم از استرسه بیش از حده۰😫😫😫

ایوای‌ساراجان‌رویان‌خیلی‌شلوغه؟

بله عزیزم شلوغه ولی خب باردار نبودم میرفتم منتظر میموندم باردار باشی سخته

راستی ساراجون شما جفتت قدامیه یا خلفی من چند روز پیش یه کم حرکاتشو حس میکردم ولی دیگه حس نمیکنم نگر ...

من جفتم قدامیه عزیزم تا حالا هم چیزی حس نکردم

منم قرار بود ۴شنبه برم دکتر که بهم بگه.از ترسم امروز میرم یه سونو بکنه ببینم چی میگه.بدجور فکر و خیا ...

سونو رفتی خبرم کن 

خوسخبر باشی

ميشه بگي حركتش چطوريه من بعضي وقت ها حس ميكنم مثل ضربان قلب ميزنه من جفتم قداميه

عزیزم چند هفته ای که مثه نبض میزنه برات؟؟؟

منم حس میکنم نبض میزنه دو روزه اینجوریم