2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه ها بنظرتون من برای رشد دو میلیمتری جنین تو چهاررروز باید نگران باشم 

روز ۳۰ انتقال اندازه جنین ۹ میلیمتر 

چهار روز بعد ۱۱میلیمتر 

سونو توسط دو تا دکتر مختلف انجام شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندروز بود توی همه جای شکمم حس میکردم بیشتراطراف نافم  ولی حس نمی کنم دیگه

برای اطراف ناف زوده فکر کنم چون هنوز اونقدی بزرگ نیستن ،البته با اینکه قبلا یه بارداری تجربه دارم ولی چیزی یادم نیست، شایدم برا هر کسی فرق داشته باشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستان من 3ابان انتقال دادم وله لطف خدا مثبت شد فردا برم سونو واژینال زود نیست؟؟اخه دکتر گفت ببینم د ...

مبارکت باشه عزیزم چه کارایی تو مثبت شدنت تاثیرداشت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
واقعا ممنونم از همدردیاتون ببخشید ناراحتتون کردم یه کم به زمان نیاز دارم تا خودمو جموجور کنم انشالله ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خدازودی جاشو برات پر میکنه

مرسی عزیزم🥰

منم روز ۲۲ انتقال رفتم سونو که با حساب پریود دقیق ۵ هفته تمام بود گفت فقط ساک هست و در حد ۳..۴ هفته ..سایز نگفت خیلی حالم بده پیش شوهرم نگفتم اما خیلی دلم اشوبه ۲بار پوچ داشتم اخه ...

در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار ب ...

اشکمو دراوردی دختر خدابهت صبر بده انشالله این سری محکم تر از قبل میری توسیک وبه امید خدامثبت میشه

نه پنجشنبه فهمیدم😔 به قول پروانه جون منم یه مقدار انتظارشو داشتم چون رشدش عقب تر بود، جاش هم خیلی ...

کاملا درکت میکنم،من برای ان تی فهمیدم یه قلش رشد نکرده دنیا رو سرم خراب شد برا من هر دوتا هم جاشون خوب بود هم فقط یه روز اختلافشون بود،نمیدونم چرا رشدش متوقف شد هنوزم نمیخوام باور کنم ، ان شالله که برا شما سونو اشتباه کرده باشه یا اگر درست بوده اونیکی قل به سلامت بیاد بغلت

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
منکه از دیشب تا حالا خوابم نبرد.از بس فکرم به هم ریخت .انگار کابوس بود.خدا فقط آرومت کنه انشاله.دیگه ...

عزیزم شما کی میری ان تی؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...