2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
راستی ساراجون شما جفتت قدامیه یا خلفی من چند روز پیش یه کم حرکاتشو حس میکردم ولی دیگه حس نمیکنم نگر ...

عزیزم شما حرکتشو فقط یه سمت احساس میکنی؟

منم اوایل یه روز حرکتشو حس میکردم تا چند روز حرکتشو احساس نمیکردم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همتون ممنونم دوستان اینجا تنها جایی که میتونم درددل کنم  واقعا باید برایه اطرافیانم نقش بازی ...

عزیزم پروانه جون خدا کمکت کنه گلم خیلی سخته منفی شدن یه درده ولی دل بستن و دل کندن سختتر انشالا بزودی حال دلت خوب بشه

در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار ب ...

عزیزم ایشالله خدابه دلت صبر و ارامش بده باخودت اینکارونکن عزیزم ایشالله به زودی میری اون یکی جنینتو انتقال میدی اون یکی گل پسر میشه چشم و چراغ خونت مثل گل دخترات

میگم شما چه جوری سقط کردی نمیخوام کار به کورتاژ بکشه

عزیزم من داروهامو که قطع کردم زیاد راه میرفتم.چیزای گرم خوردم.خودش بعد یه هفته سقط شد اول لکه بینی داشتم بعدم خونریزیو سقط.من یادم میداد تویکی از عذاهام خیلی فلفل سیاه ریختم که خیلی تند شده بود بعداز اون فرداش دیگه لکه بینیم شروع شد.شماهم باید تا میتونی فعالیت داشته باشی پله زیاد بالا پایین کن طناب بزن چیزای گرم هم بخور انشاءالله که راحت سقط میکنی.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه پنجشنبه فهمیدم😔 به قول پروانه جون منم یه مقدار انتظارشو داشتم چون رشدش عقب تر بود، جاش هم خیلی ...

عزیز دلم ایشالله اون یکی برات میمونه و صحیح و سالم دنیامیاد عزیزم خیلی ناراحت شدم هم برای شما هم پروانه

عزیزم شما حرکتشو فقط یه سمت احساس میکنی؟ منم اوایل یه روز حرکتشو حس میکردم تا چند روز حرکتشو احساس ...

من چندروز بود توی همه جای شکمم حس میکردم بیشتراطراف نافم 

ولی حس نمی کنم دیگه

واقعا ممنونم از همدردیاتون ببخشید ناراحتتون کردم یه کم به زمان نیاز دارم تا خودمو جموجور کنم انشالله ...

خدا جونم خودت به پروانه ما آرامش بده🥺🥺🤲🤲🤲🤲

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...