2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام عزیز دلم،ای جونم به سلامتی عزیزم چقد شیرینن این ضربه ها، نه اوایل همیشه نیست اصلا ساعت مشخصی ند ...

مرسی عزیزدلم که ج دادی خیالم راحت شد خدا نی نی قشنگتو براتون حفظ کنه💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار ب ...

دل خودم به خدا پر از غصه است

با دیامت اشک ریختمو دلم برا خودمون سوخت 😭

هر چند لایق نیستم

ولی برات دعا میکنم به زودی زود خدا معجزه شو نشونت بده و دلت شاد شه عزیزم  😘🙏

سلام دوستان من منم دوبارمیکروکردم تاالان 

انروز روزدوازدهم انتقالمه بی بی چکم منفی شد ومیخام داروهاموقطع کنم میدونم که دیگه امیدی نیس فقط خیلی داغونم برتم دعاکنیدخداصبرم بده

دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

ای وای. خیلی ناراحت شدم😭 

واقعا نمیدونم‌چی بگم. سخته، اما توی ای وی اف باید خودمون رو برای هر اتفاقی اماده کنیم🙏🏽

انشاالله خدا سورپرایزت کنه و طبیعی بهت یه پسر سالم و تپل بده😅😅

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
واقعا ممنونم از همدردیاتون ببخشید ناراحتتون کردم یه کم به زمان نیاز دارم تا خودمو جموجور کنم انشالله ...

منکه از دیشب تا حالا خوابم نبرد.از بس فکرم به هم ریخت .انگار کابوس بود.خدا فقط آرومت کنه انشاله.دیگه سپردیم دست خودش.چه میشه گفت

عزیزم شماهم یکیشو ازدست دادی؟؟چرااخه کی فهمیدی امروز ؟؟چ شبی بود امشبا حالمون گرفته شد

نه پنجشنبه فهمیدم😔

به قول پروانه جون منم یه مقدار انتظارشو داشتم چون رشدش عقب تر بود، جاش هم خیلی بد بود. ولی خوب آدم همیشه انتظار داره بمونن براش......

ایشلا این یکی صحیح و سالم رشد کنه و به دنیا بیاد، من دیگه هیچی نمیخوام

ببخشید دوستان نمیخواستم ناراحتتون کنم، میخواستم با پروانه جون همدردی کنم. ماها فقط خودمون حال همدیگرو میفهمیم دیگه...

سلام ،خانمها کسی بوده مشکل ژنتیکی داشته باشه ودکتر بهش گفته باشه باید  از تخمک اهدایی باردار بش ...

سلام عزیزم، بعضی از مشکلات ژنتیکی با pgd جنین 5 روزه مشخص میشه و دیگه نیازی به تخمک اهدایی نیس

مثلا من و همسرم هر دو مینور هستیم و در هر بارداری طبیعی 25 درصد احتمال ماژور بودن جنین هست، این بود که رفتیم سراغ میکرو و با روش pgd جنین، یه دونه جنین سالم برام انتقال دادن، نظر دکترت در مورد pgd چیه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار ب ...

عزیز دلم متاسفم منم این طمع تلخو چشیدم انشاءالله که خدا برات جاشو بایه گل پسر دیگه پرکنه عزیزم.درکت میکنم که چه حالی داری😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واقعا ممنونم از همدردی همتون ببخشید دونه دونه ریپلای نکردم امروز باز لک دیدم مرکز گفت برو سنو هم واژ ...

پروانه جان خیلی ناراحت شدم برات، ان شالله که خداوند ب زودی جاشو برات سبز کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد