2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
نه عزیزم اندازه ی ساکمم رشد نداشته هیچ جنینیم توش نبود

خدا ان شاالله صبر و آرامش بده به دلت عزیزم. مهمون دارم وگرنه انقد حالم بده که مینشستم زار میزدم  . الهی هر چه زودتر ازین روزای سخت با آرامش عبور کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه دیگه lh باید کمتر باشه که خوبه واسه شما 

پرنیان جون

Fsh را زده ۲.۷ اما lh نبود تو برگه آزمایشم

من تو سیکل انتقال. فردا سونو میشم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم امضاتو خوندمم‌الهی مثبت میشی ماه دیگه..منم‌ماه دیگه انتقال دوممه..این‌هفته میرم دکتر بگم برام ...

مرسی فداتشم انشاالله باهم خدا به هممون اولاد سالم و صالح بده🤲🥰❤️

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
وااای مگه میشه اخه. دارم دیوونه میشم    

دوراز جونت عزیزدلم 

حکمت ومصلحت خداس ما کوچیکتر از اونی هستیم که بتونیم درک کنیم

مطمئنم خدا براش بهترینهارو درنظر گرفته🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

وای پروانه خیلی برات ناراحت شدم اخه مگه میشه سونو جا خوبی رفتی  😢😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
تیکرو برداشتم😭😭😭😭😭😭😭

اصلا باورم نمیشه بخدا، امیدوارم خدا بهت آرامش بده و جاش به زودی برات سبز بشه

اصلا نمیدونم چی بگم متاسفم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
تیکرو برداشتم😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
پرنیان جون Fsh را زده ۲.۷ اما lh نبود تو برگه آزمایشم من تو سیکل انتقال. فردا سونو میشم

خب خودت برو بده 

سونو روز دومی؟ 

بگو برات بنویسه روز دوم پریود بهترین وقتشه از قبل آزمایش نداری ببینی چنده؟ اگه نوشت بگو lh fsh برات بنویسه فقط

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
نه عزیزم اندازه ی ساکمم رشد نداشته هیچ جنینیم توش نبود

وای دارم سکته میکنم مگه چنین چیزی امکان داره.جنین آب نمیشه که.ضربانم که داشت.یا خدا.این و دیگه چکارش کنیم.عجب استرسی بجونم افتاد.خدا فقط کمکمون کنه.پروانه جون فردا برو شاید سونو دستگاهش خوب نبوده جای همیشگی رفتی

وای دارم سکته میکنم مگه چنین چیزی امکان داره.جنین آب نمیشه که.ضربانم که داشت.یا خدا.این و دیگه چکارش ...

جاش خووب بود و جاهم رفتم فردا میگم تو مرکزم باز سنو کنه ولی مطینم که دیگه تمومه خواسته خدا بود

در این نیمه شب با بازی ورلی که برایه دیگران بازی کردم واونا خوابشون برد در تنهایی خودم میخوامم زار بزنم جوری هدار کنم که گوش فلک کر بشه توکنج خلوت خودم جای دونه دونه امپولام زار میزنه نمیدونم کاش از اول میشد همون منفی شدنش بهتر بود خدا یا کمکم کن بار دیگه بتونم بلند شم 

دوستان ببخشید اگه ناراحتتون کردم ولی دلمو نمیدونم چه جوری اروم کنم