2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

وای باورم نمیشه. کاش شوخی بود

خدا دلت را آروم کنه

ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
چه خوب ولی چقد گرون. یه دونش اینقد شد؟  میخوای بدونه پریود انتقال بدی

نه ۱۷ پریودم زدم که پریود بعدی برم انتقال.الدی هم میخورم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
عزیزم یعنی چی دو تا نسبتشون مساوی باشه من دادم ولی عددشون نرماله اما یکی نیستن

Lh باید کمتر باشه مثلا من قبلا lh ۲۵ بود الان شده ۶ نهایت یک یا نیم اختلاف داشته باشن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
عزیزم یعنی چی دو تا نسبتشون مساوی باشه من دادم ولی عددشون نرماله اما یکی نیستن

تو تنبلی و سقط عموما عددا بالاس حتی لانه گزینی رو خراب میکنه lh بالا در حد fsh باید باشه

Lh باید کمتر باشه مثلا من قبلا lh ۲۵ بود الان شده ۶ نهایت یک یا نیم اختلاف داشته باشن

اه مال من کمتر هست ولی نیم یا یک نه بیشتره اختلافش 

Lh4/2 هست fsh8 هست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

وای نگو  ینی چی؟ اصلا جا نداره برا صبر کردن؟ احتمال نداره که زود باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخه چنددفعه رفتی سونو همه چیش نرمال بوده ضربان قلبش طبیعی ونرمال بوده مگه میشه یه دفعه غیب بشه 

وااای مگه میشه اخه. دارم دیوونه میشم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اه مال من کمتر هست ولی نیم یا یک نه بیشتره اختلافش  Lh4/2 هست fsh8 هست

خوبه دیگه lh باید کمتر باشه که خوبه واسه شما