2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ذخیره تخمدانم کمه پلی کیستیک نیستم فردا روز سه سیکلمه باید برم سونو به امید خدا گفت دوهفته دیگه ا ...

عزیزم امضاتو خوندمم‌الهی مثبت میشی ماه دیگه..منم‌ماه دیگه انتقال دوممه..این‌هفته میرم دکتر بگم برام ازمایشهای ایمنی انعقادی بنویسه به امیدخدا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام  بچه ها من روز ۷ سیکل هستم‌ و امپولای ای وی اف رو از روز دوم شروع کردم امروز  ترشحات ...

سلام عزیزم،  نگران نباش اونا نشون دهنده تخمگ گذاریه،  چون دارو مصرفکردی این ترشحات بیشتر شده،  

منو روز ۴ سیکلم،  تازه شروع کردم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
والله من برج ۴ گرفتم ۲۳۰۰بود ولی الانو نمیدونم

راستش رفتمدکترگفت نسبت به قبل ذخیره ات کمتر شده 🤦🏻‍♀️ خیلی افسردگی گرفتم

هرکاری هم کردم،  اون جنین هارو برام انتقتل نداد،  دوبارت منو گذاشت تو سیکل پانکچر 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم یه سوال داشتم شما ۱۹ هفته هستید یا ۲۱ هفته چون تیکرتون دوهفته جلوتر نشون میده؟بارداری اولتون ه ...

من تو هفته بیستم دقیقا نوزده هفته و سه روز تیکرمو براساس سزارین گذاشتم عزیزم دکترم گفته اول دوم فروردین احتمالا وقتت باشه ولی من باز چهار فروردین گذاشتم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم.من پردنیزیلون دارم نگران نباش معمولا به کسایی که بار دوم انتقال یا بیشتر هستن میدن من روز ...

فدات منم‌می‌خوام پردنیزلون بخورم سیکلسپورین خیلی عوارض داره حتی ازم امضا و اثر انگشت گرفت برا رضایت .....خیلی ترسیدم 

@نازنینnazi   سلام عزیزم تمروز به نیت شما یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

سلام خواهش می کنم خانم های باردار که مشکل ایمنی داشتن جواب بدن شما سیکلوسپورین مصرف می کنید یا پردنیزلون ؟لطفا جواب بدین خیلی برام مهمه 

بچه ها این آزمایشه میدونید چقدر درمیاد واینکه چه زمانی طول میکشه برای جواب؟؟

عزیزم من پارسال انجام دادم دفترچه هم نداشتم ،،گفتن هر سی دی ۹۵ هزار ،،منم دقیقا همینا رو انجام دادم یه یه کم بالابودن ودکتر پردنیزولون تجویز کرد،،ولی احتمالا امسال گرونتر شده وجوابشم یه ۷ روزی طول کشید تا اماده بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من مشکل ایمنی ندارم ولی دکتر برام پرندزولون داد

منم ازمایش نگرفت ازم که ببینم دارم یا نه سیکلوسپورین خیلی عوارض داره می ترسم مصرف کنم می خوام پردنیزلون و هپارین همون ادامه بدم توکل به خدا ...اگه عوارض تداشت چرا ازم اثر انگشت و رضایت کتبی گرفت ....فدات حواب دادی 

من ازداروخانه رویان گرفتم

عزیزم ممنون من رفتم رویان داشت ۳ روز بود میگشتم هیچ‌ جا نداشت خدا خیرت بده❣️🧡

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم