2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
از همتون ممنونم دوستان اینجا تنها جایی که میتونم درددل کنم  واقعا باید برایه اطرافیانم نقش بازی ...

الهی بگردم😔😔😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم. والا همه توی کار آدم دخالت میکنن، میگن شیرخشک نده، خودم درد دارم، این چیزها هم باعث شده ...

عزیزم فقط خودت و بچه مهمین . به حرف کسی گوش نده ببر دکتر ببین‌چی میگه .‌اگه شیر خشک‌ نوشت حتما بگیر 

دخترم تا بیست روزگی شبها ناله میکرد و بی قرار بود . هیچ کسم بهم‌نمیگفت این بچه گشنشه . ۲۰ روزگی شیر خشک رو به عنوان کمکی بهش دادم . خیلی خوابش مرتب شد . بی قراریش خیییلی کم شد . اگه گشنس حتما بهش شیر خشک بده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

پروانه جون وای بخدا خیلی ناراحتم . مگه میشه ؟ سونو گرافی جای معتبری رفتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم شما چند وقت بعداز انتقال رفتی سونو ببینی داخل رحم هست یا خارج رحم

من حدودا ۲۳ روز بعد رفتم که ساک و جنین رو دید

برای شما هم خوب وقت داده، فقط منتظر قلب نباش که نگران نشی، قلب حداقل یه ماه بعد انتقال دیده میشه

@nilda71     سلام گلم خوبی ؟ یه سوال داشتم من الان دقیقا نوزده هفته و سه روزمه قبلا از ه ...

سلام عزیز دلم،ای جونم به سلامتی عزیزم چقد شیرینن این ضربه ها، نه اوایل همیشه نیست اصلا ساعت مشخصی نداره اما از هفته 27،28 دیگه زمان زدناش کاملا میشه بعد وعده های غذایی مثلا پسر من وقتی من گشنمم باشه عجیب میزنه دکتر میگه بعد غذا باید به پهلوی چپ بخوابی از یه ربع بعدش حرکتاتشو بشمری تو 1 ساعت باید بالای 8 ضربه بزنه این نرماله

نگران نباش عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوتا سنوگرافی رفتم دوتاشم همون حرفو زدن

وای واقعا نمیدونم چی بگم😔😔😔

من خودمم یه قلم که کوچیکتر و بدجا بود با اینکه قلب داشت

اندفعه تو سونو دیده نشد، احتمالا از دستش دادم😭 واقعا نمیفهمم این همه سختی از کجا برای ماها میاد!

فقط آرزوی آرامش میکنم برای دلت 🙏🙏

بچه ها سلام🌸🌸🌸 بچه ها اینجا کسی فرتیل سی ام برای فروش داره؟ یه تعداد کمی میخوام،اگر خودتون د ...

سلام نيلو خانم

من تازه خریدم. اگر چند روز دیگه انتقالم باشه، اضافه میارم.

اگر انتقال کنسل شه ، باید نگه دارم برای ماه بعدم

البته دوستانی که تجربه دارن بگن که بعد انتقال هم فرتیل سی ام مصرف میشه یا فقط قبل انتقال؟؟

منم زیر زمینی خریدم . خیلی سخت پیدا میشه

بهم پیام دوستی بده. اگر اضافه بیارم حتما بهت میدم عزیزم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
وای واقعا نمیدونم چی بگم😔😔😔 من خودمم یه قلم که کوچیکتر و بدجا بود با اینکه قلب داشت اندفعه تو س ...

عزیزم شماهم یکیشو ازدست دادی؟؟چرااخه کی فهمیدی امروز ؟؟چ شبی بود امشبا حالمون گرفته شد