2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
ممنون‌مهربونم‌ انشالله ، من اولین بارمه خودم بلد نیستم تزریقشو بردم تزریقاتی خانومه زد سه بار یه کمی ...

من کم‌نیومد هر بار اضافه می‌موند توش دقیق یادم‌نیس چقد بود اما ...خودت یاد بگیر بزن راحته و اینکه خیلی در گیر نشو اصلا به این‌چیزا ارامش خیلی مهم تره 

من دوبار مرکز مام منفی شدم منم اندومتریوز شدید داشتم ۵سال پیش دکتر آصف جاه عمل کرد بعد عمل ذخیرم خی ...

ببین نمیدونم قبل انتقال برای آندومتریوزت چه کردن، ولی آندو حتما باید قبل انتقال خاموش بشه

مثلا یوسف نژاد با اینکه تازه عمل کرده بودم به من آمپول داد، حدود ۳ ماه پریود نشدم، برای همین تو سونو ها دیگه عیچ اثری ازش نبود

من پانکچرهام قبل عمل بود که افتضاح بود🤦🏻‍♀️ سه بار پانکچر کردم، دفعه اول با ۸_۹ تا فولیکول هیچی تخمک نداشتم. دفعه دوم ۴ تا تخمک داشتم که ۳ تا جنین شد. دفعه سوم بازم یه تخمک که جنین نشد.

اصلا هم به این جنین ها امید نداشتم، ولی گرفت دیگه

به نظرم با دوتا انتقال منفی زوده برای رحم اجاره ای. من هفته پیش رفتم دکتر یه خانم اومده بود ۳ تا انتقال منفی جاهای دیگه داشت، خودش میگفت رحم اجاره ای میخوام، دکتر ولی گفت یه بار دیگه انتقال بده اگه نشد بعد

پیش آصف جاه دیگه نرفتی ویزیت ببینی آندو در چه حاله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما دکتر برای من سینال_ اف ۹۰۰ نوشته کسی استفاده‌کرده تا حالا ۴۸ درجه گفته تزریق کن 

اره من ۳۶ واحد میزدم دورناف باید بزنی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
چقد مثل منی .منم مهر انتقالم منفی شد.گفتم بمونه بعد عید.ولی باز دلم میگه برو.۳ شنبه وقت ویزیت گرفتم.

عزیزم برو این دفعه مامانی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
چقد مثل منی .منم مهر انتقالم منفی شد.گفتم بمونه بعد عید.ولی باز دلم میگه برو.۳ شنبه وقت ویزیت گرفتم.

عزیزدلم انشاءالله که اینبار نتیجه مثبت بگیری.واقعا سخته انتظار دیگه نتونستم بیشتر ازاین صبرکنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

ببین عزیزم رفتی آزمایش ایمنی وانعقادی اگه ندادی بده تاخیالت راحت باشه اگه دکترت قبول کرد هیسترو خراشم انجام بده انشاءالله که با اینا جواب بگیری عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم یه تست lh fsh بده نسبتشون مساوی باشه حتما بعد انتقال بده.قند و شکر حذف کن جاش خرما بخور و غذاه ...

عزیزم یعنی چی دو تا نسبتشون مساوی باشه من دادم ولی عددشون نرماله اما یکی نیستن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دوبار مرکز مام منفی شدم منم اندومتریوز شدید داشتم ۵سال پیش دکتر آصف جاه عمل کرد بعد عمل ذخیرم خی ...

سلام عزیزم انشالله که مامان میشی به زودی.

منم یه سری از خانم دکتر خیلی واسه کیستم پرسیدم گفت اگه من انتقال دادم برات و نشد باید رحم اجاره ای بگیری بهش گفتم چرا این حرفو زدید مگه خیلی وضعم بعده گفت نه همه چی خوبه ولی میدونی نازنین جون اینقد به کار خودش اطمینان داره که این حرفو زد یعنی میگیره همون بار اول. کاش دوباره پانکچر کنی البتع اول قبل هر چیزی یه بار دیگه کیستت بررسی بشه. دکتر اسرافیلی سونوت نکرد چیزی از وضعیت کیست و رحمت نگفت. آخه خیلیا رو دیدم پیشش با یه جنین هم مامان شدن با سنای بالا. یا پیش اسرافیلی برو یا یوسف نژاد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم خیر من ژل رویال و مولتی ویتامین و ویتامین  د و خرما و بادوم و ...گرمیجات خوردم ماه ...

عزیزم میشه یه توضیحی در مورد ژل اکویین که استفاده کردی بدی

دوزش چند بود

از روز چندم برات شروع کرد؟چه جوری استفاده میکردی

میخوام بلد باشم به دکترم پیشنهاد بدم ببینم چی میگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام خانما من تو سیکل آی وی افم امروز روز نهم پریودم بود رفتم سونو قبلش گونال و اچ ام جی تزریق کرده بودم پنج روز 

دکتر گفت تخمکا کوچیکن و باز امپول جدید داد به نظرتون تو این چهار روز چقد رشد می کنن خیلی نگرانم و استرس دارم

مرسی عزیزم، من شیرم کم نیست، زیادم نیست ولی نمیخوره قشنگ.😥😥

چرا؟؟؟ من سر سینم بد بود بچخ طفلی نمیتونست بگیره تا فکش جون گرفت خوب شد. اگه خوابه به زور بیدارش کن

سلام 

دکتر برا من نوشته اکو قلب جنین خواهش میکنم اگ اطلاعی دارین کمکم کنید.

ینی قلب بچه هام مشکل داشته

و اینک هزینش چقدر میشه گفته برم بیمارستان فیروزگر تهران

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

بچه ها سلام🌸🌸🌸

بچه ها اینجا کسی فرتیل سی ام برای فروش داره؟

یه تعداد کمی میخوام،اگر خودتون دیگه استفاده ندارین 

من میخواستم بخرم

برا خودم یه چندتایی کمه از تعدادی که میخوام هیچ جا هم پیدا نمیشه🙏🙏🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد