2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
نه عزیزم خودمم اینقد سوال می کردم راحت باش  موسی پور  تبریز  ۵تا تخمک  فقط یه ج ...

مامان خوشگله کی میری براقلبش البته من مطمنم جنینت سالمه داره توشکمت رشدمیکنه دیدی سری پیش بهت گفتم حتما مامان شدی این سری هم میگم بچه ات سالم میاد توبقلت خیلی به خودت استرس نده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان خوشگله کی میری براقلبش البته من مطمنم جنینت سالمه داره توشکمت رشدمیکنه دیدی سری پیش بهت گفتم ح ...

ممنون عزیزم  دیروز رفتم ساک بارداری و دید گفت ۱۷ اذر بیا ....نمی دونم‌چرا اینقد دیر  خدا از دهنت بشنوه خودتم دلشاد بشی الهی آمین 

ممنون عزیزم  دیروز رفتم ساک بارداری و دید گفت ۱۷ اذر بیا ....نمی دونم‌چرا اینقد دیر  خدا ا ...

انشالله اون موقع بری دیگه مطمن میشی دیگه سونوگرافی زیادش هم برا جنین خوب نیست بخاطر اون گفته احتمالا

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
منم از دلهره روز ۱۳ رفتم ازمایش ...اروم باش می دونم چی میگی فقط توکل کن به خدا من فقط یه جنین داشتم ...

مرسی عزیزم ک امید میدین.. توکل بخدا کاری نمیشه کرد جز صبوری🥲🥲 ایشالا ک قلب کوچولوشم ب خوبی تشکیل میشه و ۱۲۰ سال با خوشی میتپه😍😍

سلام‌ستاره جون . مبارکه . انشالله گل پسرت صد ساله بشه زیر سایه پدر و مادر.‌ تا میتونی شیرتو روان کن ...

مرسی عزیزم.

والا همه توی کار آدم دخالت میکنن، میگن شیرخشک نده، خودم درد دارم، این چیزها هم باعث شده افسردگی بگیرم.😑😑

الان میشه بی بی چک بذارم؟ دوازدهم انتقال دادم

ببین با ادرار اول صبح بذار الان وسط روز نذار اینهمه صبر کردی وایسا فردا صبح بذار انشاالله که مثبته و میای با شادی به ما اعلام میکنی شادی جان ❤️❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
فقط اینکه خیلی معده درد داره چی براش خوبه ؟؟

عزیزم به دکترش بگه ببینه چیکار کنه نعمولا شربت میدن برا معده درد 

بگو ببینه اگه با تغذیه بهتر میشه اونو بخوره مثلا من ترش میکردم اوایل شیر میخوردم خیلی خوب میشدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات شم مرسی دعا کنید تا اخر خوب پیش بره قم مرکز ریحانه

الهی صحیح وسالم وسروقت بیاد بغلش عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من از صبح دوباره لکه بینیم شروع شده یه بارم دفع لخته داشتم از همون صبحم خیلی خفیف زیر دلم درد داشت بابت این نگران نیستم ولی الان احساس میکنم دردم داره بیشتر میشه این نگرانم کرده قشنگ مثل درد واحساس پریودی