2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
@sangak     سلام عزیزم خوبی  من دیروز رفتم دکتر واسه ۱۸ هفته تمام انومالی نوشت فرد ...

راستی ساراجون شما جفتت قدامیه یا خلفی

من چند روز پیش یه کم حرکاتشو حس میکردم ولی دیگه حس نمیکنم نگرانم بارداری خیلی استرزاس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ممنونم از همدردی همتون ببخشید دونه دونه ریپلای نکردم امروز باز لک دیدم مرکز گفت برو سنو هم واژ ...

عزیزم خیلی شوکه شدم یهو پستتو دیدم واقعا ناراحت شدم بمیرم برای دلت ایشالله که به زودی خدادلتو شاد کنه😔😔😔

وا یعنی چی مگه میشه رفته بودی قلب رو دیده بودی کع یه جای دیگه هم بروحتماااا ایشالله اشتباه کرده

اره ضربانم داشت دقیقا دوازدهم رفتم اما الان خالیه خالیه راضیم به رضاش دوتا سنو هم دادم دوتاشم تایید کرد دلم به حاله پدرو مادرو پدر شوهرو مادر شوهرم میسوزه ی چاره ها باورشون نمیشه هی میگن داروهاتو بخور منم برایه دله اونا میخورم ولی میدونم بی فایدس تا فردا برم مرکز ببینم چه کار میکنن برام دعا کن حداقل راحت سقط کنم خدا کمکم کنه

واقعا ممنونم از همدردی همتون ببخشید دونه دونه ریپلای نکردم امروز باز لک دیدم مرکز گفت برو سنو هم واژ ...

اصلا نمیدونم چی بگم خدایاااا 

من هنوز گیجم تو چطور تحمل کردی شنیدن این جملات و  عزیزم الهیییییی بگردم یکساعته که دیدم پیامتو تو شوکم گریه کردم برات خدا بهت تحمل بده بتونی کنار بیای با این موضوع

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اصلا نمیدونم چی بگم خدایاااا  من هنوز گیجم تو چطور تحمل کردی شنیدن این جملات و  عزیزم اله ...

ممنوم عزیزم از شما وهمه ی دوستان ولی ‌واقعا این بتا و این اختلافات با روز انتقال دیر تشکیل شدنه قلبش میگم شاید خدایی نکرده دنیا هم میومد مشکلی داشت

بچه های باتجربه  فردا سونو گرافی روز دوم پری برای سیکل انتقال دارم آیا سونو تو این دوران دردناک ...

نه عزیزم اصلا دردی نداره یه ثانیه اس همش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره ضربانم داشت دقیقا دوازدهم رفتم اما الان خالیه خالیه راضیم به رضاش دوتا سنو هم دادم دوتاشم تایید ...

عزیزم واقعا تپش قلب گرفتم برات باور نکردنیه بدون هیچ خونریزی بگن بچه دیگه نی شما فقط یکم لک دیده بودی که اونم فکر کنم هماتومم داشتی  الهی که سونوهات اشتباه باشه و فردا با معجزه خدا روبرو شی بحق پنج تن. زبون آدم بند میاد  

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
برا شما ایرانی بود ،کی میخوردین بعد از غذا یا قبلش ؟ برا من نوشته قبل از غذا 

آره عزیزم فکر میکنم ایرانی بود قیمتش ۱۹۶ بود اونموقع که خریدم 

والا راستش من خوردن داروهام هیچوقت نظم وترتیب نداره من آخر شبا همیشه میخوردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

وای راس میگی؟  بمیرم برای دلت، چقدر ناراحت شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوتا سنوگرافی رفتم دوتاشم همون حرفو زدن

ای واااای من الهی بمیرم برای دلت 😭😭😭😭

به حکمت وصلاح خدا شک نکن عزیزم قطعا یه حکمتی داره دورت بگردم 

ممنوم عزیزم از شما وهمه ی دوستان ولی ‌واقعا این بتا و این اختلافات با روز انتقال دیر تشکیل شدنه قلبش ...

عزیزم‌ خداروشکر جنین داری باز انتقال میدی و همه چیز خوب پیش میره غصه نخور شاید حکمتی بوده 

همینی که خودت میگی خدا بهتر میدونه ما خبر نداریم عزیزم 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

برات بمیرم خیلی ناراحت شدم پروانه جون

برات دعا هر چه به صلاحت است برات پیش بیاد گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

از همتون ممنونم دوستان اینجا تنها جایی که میتونم درددل کنم  واقعا باید برایه اطرافیانم نقش بازی کنم که اونام ناراحت نشن مخصوصا شوهرم جلوی خودمو گرفتم خدایا حداقل سقطش برام راحت باشه بااین همه امپول