2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آها مرسی بعد تا آخر بارداری ادامه دادی؟

بچه ها من از صبح دوباره لکه بینیم شروع شده یه بارم دفع لخته داشتم از همون صبحم خیلی خفیف زیر دلم درد داشت بابت این نگران نیستم ولی الان احساس میکنم دردم داره بیشتر میشه این نگرانم کرده قشنگ مثل درد واحساس پریودی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم فقط برات دعامی کنم‌چیزی نباشه و به خیر بگذره 

فدای تو بشم الهی که نی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من از صبح دوباره لکه بینیم شروع شده یه بارم دفع لخته داشتم از همون صبحم خیلی خفیف زیر دلم درد ...

عزیزم لخته و لکه هات چه رنگیه؟

آخرین بار کی سونو دادی هماتومت چقدر بود؟

استراحت کن با پوزیشن های مختلف دراز بکش ببین دردت کمتر نمیشه تو یکی از این حالتا

منم وقت خونریزیم دردام کمی بیشتره

سه هفته ست خونریزی و لکه بینی دارم ولی اون باری ک خطرناک بود خونابه قرمز و صورتی بود ک هماتومم رو خیلی بزرگ کرد

عزیزم لخته و لکه هات چه رنگیه؟ آخرین بار کی سونو دادی هماتومت چقدر بود؟ استراحت کن با پوزیشن های م ...

رنگشون قهوه ایه روشنه آخرین بار سونو پنجشنبه رفتم فقط توش نوشته هماتوم داری دیگه اندازه نزده متاسفانه 

این دردم جدیده تو این چندوقته نداشتم اینو همش احساس میکنم همین الانه دارم پریود میشم با درد زیر دل وکمر

رنگشون قهوه ایه روشنه آخرین بار سونو پنجشنبه رفتم فقط توش نوشته هماتوم داری دیگه اندازه نزده متاسفان ...

دکتر من لکه بینی قهوه ای و خونریزی قهوه ای رو زیاد تحویل نمیگیره

نمیدونم درسته یا نه

میگه هماتوم از ی طریقی یا دفع میشه یا جذب

کاربری sangak همه ش لکه بینی داشت تا ان تی جذب نموم شد هماتومش من ک هیچی نداشتم ده برابر شد

ولی درد پریودی اگه با استراحت بهتر نشد و همراه لکه بینی یا خونریزی قرمز یا مایل ب قرمز بود رو زنگ بزن ب کلینیکت مطرح کن ..

من زیر سه ماه داشتم چند بار بعد سه خوب شد

اما اگه دیدی کم نمیشه زنگ بزن ب ماما 

سلام دوستان صبحتون بخیر.مهرماه انتقال منفی داشتم قرار بود نرم دکتر تا بعد عید دلم طاقت نیورد دیشب رف ...

چقد مثل منی .منم مهر انتقالم منفی شد.گفتم بمونه بعد عید.ولی باز دلم میگه برو.۳ شنبه وقت ویزیت گرفتم.

😉

سلام اناجون میگم اپلاسیون ضرر نداره تو بارداری

سلام پروانه جون. 

بعد از هیسترو‌ میشه ورزش کرد و پیاده روی رفت؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دکتر من لکه بینی قهوه ای و خونریزی قهوه ای رو زیاد تحویل نمیگیره نمیدونم درسته یا نه میگه هماتوم ا ...

باشه عزیزم چشم

بله باردارم عزیزم خیلی خیلی خوب کاری کردی لاغر کردی! خیلی تو تعادل هورمونی تاثیر گذاره! ایشالا همین ...

مبارکت باشه عزیززززم به سلامتی ارع lh fsh عالی شدن خدارو شکر

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
[QUOTE=215346284]عزیزم ممنون از راهنماییت.شما بارداری؟ من این ماه میرم انتقال سوم فقط خودمو ۳۰ کیلو ...

عزیزم یه تست lh fsh بده نسبتشون مساوی باشه حتما بعد انتقال بده.قند و شکر حذف کن جاش خرما بخور و غذاهای نگه دارنده دار نخور.جزئی تر خواستی بگو برات کامل بگم.من اینکارا رو کردم خیلی هورمونام درست شدن و وزن و سایزمم کم شد الان ۱۰ کیلو اضافه دارم 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
از رویان کدومو خریدی اسم آمپولی که گرفتی چیه؟

دیفرلین داشت همونو خریدم یک و سیصد

اره من ۴۸ بود ان شالله کلی تخمک عالی بده بهت 

ممنون‌مهربونم‌ انشالله ، من اولین بارمه خودم بلد نیستم تزریقشو بردم تزریقاتی خانومه زد سه بار یه کمیش اضافه موند ایتجوری میشه یا باید کلش رو میزد ؟امروزم روز چهارم یکی دیگه اش رو تزریق میکرد گفت این اخرش یکم کم میاری اینم یه خانوم دیگه بود یعنی یکی اضافه بییاد یکی کم‌چطور میشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش