2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
رفتی سونو پروانه جون؟

سلام عزیزم والله به مرکز زنگ زدم اسپرینمو قطع کرد گفت لازم نیست بری چون اگرم بری چهارشنبه باز سنوت میکنه دکتر ما این همه سنو توسیه نمیکنیم منم ترس ورم داشت فعلا صبر پیشه میکنم تا چهارشنبه شکر خدا از وقتیم شیافم شده دوتا لکمم تموم شده گفت دیگه لک نداره اصلا لازم نیست مگه اینکه خون باز ببینیک

سلام عزیزم والله به مرکز زنگ زدم اسپرینمو قطع کرد گفت لازم نیست بری چون اگرم بری چهارشنبه باز سنوت م ...

آره عزیزم خوب کردی تا چهارشنبه هم چیزی نمونده که زودی میگذره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی عزیزم بله دارم استرادیول می خورم. ان شالله خدا کمکم کنه دیگه آخرین جنین هامه

عزیزم حتما پیاده روی داشته باش شب قبل وصبح انتقالم اگه مقدور کله پاچه بخور به طرف چپم بخواب من قبل انتقاللم روغن بردم زیر دلمو ماساژ دادم  انشالله مثبت میشی چند تا جنین داری

سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناامیدی بسی امید است من چهل سالم هست با ذخیره ام 17 صدم شهریور پانکچر شده بودم فقط یک جنین داشتم اونم گذاشته بودم توی موزه فریز مرکز ناباروری 

درعین ناباوری 8 روز گذشته از موعدم بی بی مثبت شد هنوزم باورم نمیشه طبیعی حامله شده باشم  

برای همتون ازین یهویی ها از این ناغافل خوشحال شدن هارو آرزومندم تورو خدا برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلامت باشی عزیزم بله دارم استرادیول می خورم. ان شالله خدا کمکم کنه دیگه آخرین جنین هامه

بسلامتی عزیزدلم انشاءالله که همینا میشن برات دوقلوهای نازنازی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میگم عزیزم به نظرت اپلاسیون ظرر داره برم یادم رفت از مرکز بپرسم راستی امپول کرونا میزنی دکترم گفت بع ...

اپیلاسیونو نمیدونم بخدا ولی آناتورک به یکی بچه ها گفت دکترش گفته اگه باعث انقباضات نمیشه مشکلی نداره 

دکتر منم گفت دوازده هفته به بعد بزن ولی نمیدونم چیکار کنم همسرم که میگه نمیخواد بزنی 

سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناام ...

ای وای دختر چه خبر خوبی دادی از ته دل برات خوشحالم شدم خداروهزار مرتبه شکر مبارکت باشه الهی که صحیح وسلامت وسروقت بیاد تو بغلت خداروشکر 

سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناام ...

وای عزیزم مبارکه😍بسلامتی باشه انشاءالله.برای ماهم دعاکن تا خدا از این سوپرایزا برا مون بده.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦