2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
من شنیدم پرولوتون رو اگه یکبار بزنی تا آخر بارداری باید بزنی اکثر بچه ها که هماتوم داشتن پرولوتون می ...

بعد یه چیز دیگه که بود نمیدونم از دست سبک دکتر بود یا چی همینکه رفتم پیشش از دوروز بعدش خداروشکر لکه بینیم قطع شد دقیقا همونموقع که ما تو گیر ودار پیدا کردن آمپول پرولوتون بودیم دیگه منم دیدم کامل قطع شد به همسرم گفتم ولش کن دیگه نگرد خداروشکر دیگه لکه بینی ندارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من تو کل بارداریم داشتم طبیعیه  اگه خارش و سوزش و بو نداره طبیعیه جای نگرانی نیست

مرسی عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم راستش منم دارم نمیدونم فردا دارم میرم پیش دکترم میپرسم بهت میگم

باشه عزیزم ممنون 

من یک عدد ادم عجول احتمالا اگه فردا شکمی نشون بده وشوهری ناله نکنه برم برایه سنو

عزیزم شما از بعد انتقال ترشح زرد رنگ داشتید یا بعد مثبت شدن؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها سلام از بس علائم علائم کردم منم علائم گرفتم روز شش انتقالم انگار تو رحمم یه دردایی هست جدیده ...

انشاءالله که به حق فاطمه زهرا حست درسته عزیزم مطمئن باش الهی به رقیه سلام الله علیها خیلی بگو یه نذر کوچیک بکن برا خانم رقیه بگو بعد مثبت شدنم ادا میکنم 

دکتر با سونو قلبم  گفت سزارین آخر اردیبهشت  طبیعی ۱۳ خرداد حالا منتظرم برم ان تی ببینم چ ...

تینا جون من پنجشنبه رفتم سونو زده برام موقعیت جنین سفالیک وموقعیت جفت خلفی اینا خوبه؟ برا شمام زده؟

من احساس میکنم بچم داره زرد میشه، به نظرت قطره بگیرم براش؟

بچه برادرم با شیر خشک اخر از بین رفت دکترش گفت گروه خونی متفاوت مادر و بچه باعث این اتفاقه. زیر دستگاه گذاشتنش دکتر کلی دعوا کرد گفت ربطی نداره

خدایا شکرت
باشه عزیزم اشکمو دراوردی قربونت برم حتما نذرمیکنم

فقط خدارو قسم میدم به خانم رقیه که حاجت روات کنه وچندروز دیگه اشک شوق بریزی عزیزدلم بخاطر آزمایش مثبتت