2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خیلی باحاله تا الان ۵بار رفتم سونو هر۵ بار هفتمو جلو عقب گفتن 

مهم اینه که همه چی خوبه 

حالا سونو ان تی که بری دقیق بهت میگن

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
هرچی بیشتر استراحت کنی به نفعته خصوصا که سرویکست لب مرزه بعدا در حد یه روز خرید چنددست لباس برو بر ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا قبلی دزست تره چون اون بیشتر میخوره به تاریخت

آره اون قبلی جای خوب رفته بودم قشنگ تاریخِ پریودمم پرسید براساس اون واندازه جنین هفته رو زد ولی این نه نمیدونم چجوری حساب کرده اصلا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@سارادلارام   @ماشالا     @شوره     و دوستان دیگه که رویان میرید م ...

نه عزیزم مشایخی تو رویان هست ولی نوبت دهی اینترنتی نداره یا باید تلفنی نوبت بگیری یا حضوری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من آمپول ندارم دوتا شیاف دارم و هفته ای یدونه پرولوتون مرکز مام گفتم زیاد کنم شیافو یکی دیگه گفت نه ...

اتفاقا منم موقعی که خونریزی ولکه بینیم دیگه خیلی زیاد شد به دکترم گفتم شیافمو یه دونه اضافه کنم گفت نه فایده نداره دیگه به اندازه کافی پروژسترون داری شما

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره ماهم می ترسیم من طول سرویکسم رو اونروز رفتم سونو گفت ۴۴توی آن تی۳۷لود کدوم درست به نظرت؟؟

عزیزم اگه اون سونو واژینال بوده واژینال دقیق تره

سلام ساراجون فداتشم عزیزم خوبن‌خاله جون الحمدالله تو خوبی گلم؟

از طرف من محکم ببوسشون الهی فداشون شم جوجه هارو😍😍😍

منم که ۱۶ هفته رفتم سونو گفت نی نی دختره😍😍

خیلی دعا کن برام

سلام دوستای عزیزم، من و نی نی اومدیم خونه، لحظه بدنیا اومدن بچم همه رو دعا کردم، انشالله هرکی منتظر ...

ستاره جون خیلی خیلی مبارکه

ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه

اسم گل پسرو چی گذاشتی؟

مهم اینه که همه چی خوبه  حالا سونو ان تی که بری دقیق بهت میگن

تینا شما سونو رفتی تاریخ زایمان برات نزده بودن؟

تینا شما سونو رفتی تاریخ زایمان برات نزده بودن؟

دکتر با سونو قلبم  گفت سزارین آخر اردیبهشت 

طبیعی ۱۳ خرداد

حالا منتظرم برم ان تی ببینم چی میگن

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ستاره جون خیلی خیلی مبارکه ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه اسم گل پسرو چی گذاشتی؟

سارا جون سلام شبت بخیر 

من ترشحات زرد رنگ دارم بدون بو وخارش وسوزش این عفونته؟

دکتر با سونو قلبم  گفت سزارین آخر اردیبهشت  طبیعی ۱۳ خرداد حالا منتظرم برم ان تی ببینم چ ...

منم تو سونوی قبلی که رفتم که میگم جاش خوب بود زده بود ۱۵ خرداد اینا طبیعی رو میزنن اگه سزارین باشه که معمولا دوهفته زودتره