2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من دهو چهلو پنج باید اونجا باشم بهم گفت ۸ گفتم راهم دوره عقب انداختم حوصلم نمیگیره صبح به اون زودی ب ...

ایشالا همه چی برامون بخیر وخوشی میگذره 

امروز مامانم دعوام کرد گفت انقدر با این فکرات به اون طفلی تو دلت استرس نده 

مگه میشه ......

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
چهارشنبه ساعت چند میری؟ من ۸ صبح باید برم😢

پروانه جون لکه که چیزی نیست ، من با بارداری معمولی داشتم‌،با ای وی اف که شایعتره .انشالله که نی نی صحیح و سالمه

ال ارژنین قبل پانکچر خوبه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم دقیقا الن میگم نکنه رشدش متوقف شده که لک دارم قبلا میگفتم هماتوم باید لک باشه نگران بی لکی ب ...

قشنگ شرح حال منو دادی تا اون موقع که لکه بینی داشتم همش ناله میکردم چرا دارم حالا الان که خیلی وقته ندارم همش میگم چرا ندارم کاش داشتم خیالم راحتتر بود

عزیزم نی نیامون دارن به رشدشون ادامه میدن عزیزم خدا هم مواظبشونه خیالت راحت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایشالا همه چی برامون بخیر وخوشی میگذره  امروز مامانم دعوام کرد گفت انقدر با این فکرات به اون ط ...

اره والله نمیشه کی من میگفتم قلبشو بینم دیگه استرس ندارم هر سری یه چیزی پیش میاد خدا کنه خوب برامون تا اخر پیش بره 

اره والله نمیشه کی من میگفتم قلبشو بینم دیگه استرس ندارم هر سری یه چیزی پیش میاد خدا کنه خوب برامون ...

ایشالا🙏🙏🙏

والله خدا خیرت بده منم بی خبر نزار منم دارم

باشه عزیزم حتما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من یک عدد ادم عجول احتمالا اگه فردا شکمی نشون بده وشوهری ناله نکنه برم برایه سنو

فردا میری سونو؟؟؟🙄

من یک عدد ادم عجول احتمالا اگه فردا شکمی نشون بده وشوهری ناله نکنه برم برایه سنو

از دست تو مامان پروانه 😄😄😄

باران جون دو روز دیرتر از من انتقال داده بود

رفته بود شکمی ساک بارداریشو دیده بود 

همون که دوقلو داره .

قربونت برم عزیزم مطمئن باش ازش خیالت راحت باشه . زنده باشی خاله جونشون😘😘❤️

چيكا جون مبارك باشه قدم نو رسيده ها 😍 زير سايه ي خانواده انشالله عاقبت بخير بشن 

ميگم شما سن بارداري را كه دكتر براتون حساب ميكرد با سونوگرافي يكي بود يا اختلاف داشت ؟ 

سارا جون سلام شبت بخیر  من ترشحات زرد رنگ دارم بدون بو وخارش وسوزش این عفونته؟

عزیزم من تو کل بارداریم داشتم طبیعیه 

اگه خارش و سوزش و بو نداره طبیعیه جای نگرانی نیست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷