2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سارا جون سلام شبت بخیر  من ترشحات زرد رنگ دارم بدون بو وخارش وسوزش این عفونته؟

میگم ماشالله جون نمیدونم فردا برم یه سنو بدم نمیدونم چرا دلم تا چهارشنبه اروم نمیشه اگه شوهرم راضی بشه؟

منم با سنوی قلب اخر خرداد زده بازم دو هفته اختلاف داریم 😁😁😁😁😊

پروانه جون سونو ان تی بری قشنگ تاریخت در میاد 

حالا یه هفته اینور اونور تر 🧐🧐🧐

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بعضی ‌وقتا زرده نمیدونم از چیه منم خارش اینا هیچی ندارم

منم از امروز دارم میبینم 

هوووووففففف بخدا دیوونه شدم از این همه فکر وخیال 

میگم شمام همش فکرای بد میاد تو سرت یا فقط من اینجوریم؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم تو سونوی قبلی که رفتم که میگم جاش خوب بود زده بود ۱۵ خرداد اینا طبیعی رو میزنن اگه سزارین باشه ک ...

اره درست همون قبلیه بوده مطمئن باش 

میگم الان که با تاریخ سنوم ۸ هفتمه میت‌نم سنو شکمی برم یا باید واژینال باشه

حتما شکمی نشون میده 

زنداداش من بارداره تازه فهمیده دو روز پیش رفته بود سونو شکمی قشنگ همه چی رو براش شرح داده بود 

۵ هفته و ۴ روز بوده 

حالا دیگه ۲۶ ام میری دیگه حتما شکمیه

منم از امروز دارم میبینم  هوووووففففف بخدا دیوونه شدم از این همه فکر وخیال  میگم شمام هم ...

اره منم دقیقا الن میگم نکنه رشدش متوقف شده که لک دارم قبلا میگفتم هماتوم باید لک باشه نگران بی لکی بودم اصلا سره دوتای دیگم اونجوری نبودم نمیدونم چرا احساس میکنم اثره این داروهاس

میگم ماشالله جون نمیدونم فردا برم یه سنو بدم نمیدونم چرا دلم تا چهارشنبه اروم نمیشه اگه شوهرم راضی ب ...

پروانه جون تا چهارشنبه اونقدری نمونده که اگه میتونی صبر کن همون چهارشنبه برو تو یه هفته ۲دفعه سونو ضرر داره خب فدات شم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره منم دقیقا الن میگم نکنه رشدش متوقف شده که لک دارم قبلا میگفتم هماتوم باید لک باشه نگران بی لکی ب ...

چهارشنبه ساعت چند میری؟

من ۸ صبح باید برم😢

میگم الان که با تاریخ سنوم ۸ هفتمه میت‌نم سنو شکمی برم یا باید واژینال باشه

من این دوسری آخر رفتم شکمی انجام دادن سری پیش گفت ۸ هفته و۴ روزم شکمی میشه

سارا جون سلام شبت بخیر  من ترشحات زرد رنگ دارم بدون بو وخارش وسوزش این عفونته؟

سلام عزیزم راستش منم دارم نمیدونم فردا دارم میرم پیش دکترم میپرسم بهت میگم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره منم دقیقا الن میگم نکنه رشدش متوقف شده که لک دارم قبلا میگفتم هماتوم باید لک باشه نگران بی لکی ب ...

آره بخاطر همین داروهای هورمونیه کلا ریختمون بهم امشب به دوستم میگفتم دیوونه شدم از بس که فکر وخیال بد میاد تو سرم گفت طبیعیه این چیزا ماهام اینطوری بودیم