2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
@ماشالا    سلام گلم خوبی؟ یه سوال شما رفتی پیش دکتر اسرافیلی داروهاتو برات چجوز تنظیم کر ...

سلام آنا جون خوبم عزیزم شما خوبی؟

منم درروز ۲تا شیاف داشتم با ۲تا آمپول که گفت ۳روز اول شیافتو بکن ۳تا که آمپول پرولوتون اثر بکنه بعد اون دوباره بکن همون ۲تا 

البته گفت کلا این ۲تا آمپول و۲تا شیافم برا این هفته ات زیاده لکه بینیت قطع بشه پروژسترونتو باید کم کنیم کلا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من خودم پیش دو تا متخصص بخاطرش رفته بودم چند سال پیش که یکیشون پروفسور عزیزی بودن که توی غدد نفر اول ...

سلام عزیزم یک دنیا ممنونم ازت که خیالمو راحت کردی من کم کاری تیروئید دارم الانم روزی ۱دونه قرص میخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هر سه روز یه بار امپول دارم با روزی یه دونه شیاف خدا خیرت بده پس روزی دوتاش کنم شمام وقتی ل ...

آره عزیزم وقتایی که حتی خونریزی داشتم بدتر بود دردم نگران نباش

باشه عزیزم خدا خیرت بده دکتر گفت چون هماتوم داری به لک میوفتی چهارشنبم نوبت دارم خدا به خیر بگزرونه& ...

فدات بشم انشاءالله که داره دفع میشه هماتومت 

عزیزم اصلا اینطوری به قضیه نگاه نکن.....  اگه قرار بود اتفاقی بیفته تا الان دور از جونت میفتاد ...

انشاءالله که خیر باشه عزیزم

من کم کاری تیروئید دارم الان روزی ۱دونه قرص میخورم

سلام گلم خوبم فداتشم  خدارو هزار بار شکر که فندق جاش خوب بوده  دقیق هفته ات و نگفت؟؟

چرا گفت ولی خب نمیدونم چرا هرسری میرم سونو هفتم جلو عقب میشه

دیروز به حساب خودم ۱۰ هفته و۳روز میشدم ولی سونو گفت ۱۱ هفته و۲روز بنظر خودم سونوش خوب نبوده دقیق نتونسته حساب کنه 

وای خوش به حالت دست راسستت تووو سر من من هروز زیر سرمم آب هم نمیتونم بخورم برو خداروشکر کن دختر😭 ن ...

الهی بگردم 

انشاءالله که زودی این روزات میگذره وبه روزای لذتش میرسی😍😍😍

سلام گلم خوبم فداتشم  خدارو هزار بار شکر که فندق جاش خوب بوده  دقیق هفته ات و نگفت؟؟

خیلی باحاله تا الان ۵بار رفتم سونو هر۵ بار هفتمو جلو عقب گفتن 

عزیزم دی اف آی اسپرم میزان شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه.....  بالا باشه احتمال ناسالم بو ...

آنا جون من با دی اف ای ۴۰ این حدودا هرچی جنین برام تشکیل میشد همه بلاست میشدن و A بعد شش ماه بیشتر که دیگه ول کردم طبیعی باردار شدم الان ۹ هفته هستم به نظرت تا چه هفته ای به خاطر دی اف ای احتمال سقط دارم؟

من استراحتم نسبی  این چندوقت هم که سه چهار روز روزی پنج شش ساعت و بیشتر راه رفتم برا خرید خدار ...

مرسی عزیزم منم خیلی دلم می خواد واسه خرید برم شوهرم نمیزاره نه بخاطر سرویکس کلا میگه چون میکرو کردیم نباید تکون بخوری خونه هست باید یه سره دراز بکشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم منم خیلی دلم می خواد واسه خرید برم شوهرم نمیزاره نه بخاطر سرویکس کلا میگه چون میکرو کردیم ...

هرچی بیشتر استراحت کنی به نفعته خصوصا که سرویکست لب مرزه

بعدا در حد یه روز خرید چنددست لباس برو

برو اقا بزرگ که همه چی یجاست و نیاز نیست کلی راه بری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚