2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بچه ها پردنیزول باعث تاخیر در پریود میشه؟ من همیشه 3 روز جلوتر پریود میشم. ولی امروز روز سوم تاخیره ...

عزیزم بعیدمیدونم پرد باعث تاخیربشه اینقدرکه بخاطراین آپکاکه من نمیدونم چیه نگران شدی که اینجوری شد شایدم باردارباشی به امیدخدا میتونی تست بزن ببین شایدخیرباشه ازرحمت خداناامیدنشو

@alaae    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این که میگن معدرت میخوام بعد انتقال ازدستشویی فرنگی استفاده کنید اگه نداشته باشیم چیکار باید ب ...

عزیزم میتونین سیارشو تهیه کنین..... 

اما بودن دوستانی که ایرانیم استفاده کردن و + شدن اما ترجیحا داشته باشین بد نیست برای شرایط خاص که نیازه کمتر بهتون فشار بیاد یه دونه تهیه کنین بد نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حتما باید باشه سرویسمون کوچیکه 

سیاره‌ها جمع شو هستن از اونا تهیه کن و بذار کنار دیوار خواستی بازش میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم سلامی سوال دارم  ما ک دقیق میدونیم چ موقع انتقال دادیم چرا دوباره دوهفته ب زمان انت ...

سلام گلم، هفته 36 زایمان کرد

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام مامانا شبتون بخیر دوتا سوال دارم یکی اینکه الان نزدیک دوهفته ترشحاتم زیاد شده بعضی وقتا شیری ر ...

عزیزم به نظرم طبیعیه.....

بازم با دکترت خواستی مطرح کن..... 

انشاالله عزیزم دلت شاد میشه 🤲🏻❤️ غصه نخور انشاالله بهترین برات اتفاق بیفته 😍 ببین من سری اول که م ...

عزیزم اگه کم کاری تیروئید داری تو خوردن شیر سویا احتیاط کن..... 

خانمایی که مثبت شدین Dfiاسپرم چند بود براتون؟؟؟

عزیزم برا ما 32 بود قبل شروع آخرین سیکل اما دقیقا موقع پانکچر دیگه چک نکردیم..... 

یعنی دی اف ای بالا نمیشه میکرو هم کرد بازم کیفیتش میاد پایین؟ چون میکرو مگه اسپر م های سالمو سرحالو ...

عزیزم تو میکرو اسپرم از نظر شکل ظاهری سالم رو انتخاب میکنن از داخلش و دی ان آش که خبر ندارن..... 

و مشخص نیست که از نظر ژنتیکی سالمه یا نه..... 

عزیزم خوب برای دی اف آی بهتر همسرت یه سری چیزا رو رعایت کنه..... 

تغذیه سالم و مناسب طبعش..... 

میوه و سبزیجات سالم و آنتی اکسیدان بالا..... 

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها.....

دوری از الکل و سیگار و..... 

دوش داغ و حموم و سونا و جکوزی ممنوع..... 

واییی خدا اینا انقدر امیدوارن نگو مامم میرن حالا باز خدا کنه از بدن دی اف ایش ییاد پایین این دی اف ا ...

عزیزم دی اف آی اسپرم میزان شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه..... 

بالا باشه احتمال ناسالم بودن اسپرم و مشکل دار شدن جنین هست اما ممکنه با دی اف آی بالا هم اسپرم سالم پیدا کرد یعنی اونقدرام نباید ناامید بود چون این اعداد درصدن و مطلق نیستن..... 

درصدها بر اساس نمونه گرفته شده بیرون میان یعنی همه اسپرم‌ها رو که دونه دونه چک نمیکنن.... 

پس با رعایت یه سری نکات تغذیه و اصلاح سبک زندگی میشه دی اف آی رو هم پایین آورد و شانس رو بالاتر برد..... 

من که تی با این دی اف ای پرنسم رو طبیعی باردار شدم..... 

چه جوری میاد پایین 

تغذیه سالم.... 

تغذیه مناسب طبع (این خیلی مهمه ها. من خودم سر دو تا سیکل اولم همسرم رو بستم به گرمی به اشتباه متاسفانه چون طبعش گرم بود شرایطش رو بدتر کرد پس خواهشا از تغذیه کسی تقلید نکنین) 

سبزیجات و میوه‌ای سالم و فصلی خصوصا آنتی اکسیدان دار..... 

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها..... 

کم کردن چربی خون اگه دارن.... 

خوردن مکمل‌های تجویزی توسط دکترشون..... 

دوری از دوش و حموم داغ و سونا و جکوزی..... 

پوشیدن شلوار پارچه ای و دوری از شلوار لی و لباس زیر تنگ..... 

تخلیه بیشتر تقریبا به روز درمیان..... 

روز پانچر دکتر همسرم تاکید داشتن دو بار نمونه بدن به فاصله دوساعت..... 

سلام گل دخترم دوشنبه بدنیا اومد یعنی یهویی کیسه آبم پاره شد خیلی تو بارداری سختی کشیدم ولی بازم خدار ...

عزیزم قدم نورسیده مبارک..... 

انشالله زیر سایه مامان باباش ساد و خندان و سالم بزرگ بشه و همیشه شاهد موفقیت و شادیش باشین..... 

تغذیه سالم....  تغذیه مناسب طبع (این خیلی مهمه ها. من خودم سر دو تا سیکل اولم همسرم رو بستم به ...

سلام اناجان

یه سوال داشتم میخاستم بدون شما براگرم کردن رحمتون چه کارایی انجام دادید؟واینکه برا قبل انتقال چه مکمل هایی پیشنهاد میدید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بچه ها پردنیزول باعث تاخیر در پریود میشه؟ من همیشه 3 روز جلوتر پریود میشم. ولی امروز روز سوم تاخیره ...

نه عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه..... 

طبیعی اقدام کردی؟