2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
باشه عزیز دلم حتما بهش میگم 

عزیزم تما همونطور که دوستمونم گفتن موردم کم نبوده که با وجود مشکل باردار شدن..... 

یعنی هیچ چیز قطعی نمیشه گفت..... 

من شخصا من باب احتیاط میگم بهتره بررسی بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم، من و نی نی اومدیم خونه، لحظه بدنیا اومدن بچم همه رو دعا کردم، انشالله هرکی منتظر ...

ای جانم قدم نورسیده مبارک باشه عزیزم بسلامتی انشالله قدمش خیر باشه براتون😘😘😘😘😘

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
من تهوع ندارم نگرانم  تهوع علامت خوبیه به فال نیک بگیر

خیلی از حالت تهوع متنفرم به نظرم نداشته باشی بهتره اصلا نمیتونم چیزی مخورم ضعف میشم اینطوری

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم من خودم نون سنگگ خشک کرده بودم و تیکه تیکه کرده بودم هر موقع حالت تهوع داشتم یه کم میخوردم.... ...

نون سنگک تاثیر داره؟ میگن فکر کنم قرص B6 هم خوبه واسه جنین ضرر نداره؟ 

عزیزم والا گروتئین سی و اس که انعقادی.....  تست mthfr و pai1 هم که کلا مشکل من باهاشون رو شدن ...

سلام آنا جون من آزمایش هایی که دکتر برام نوشته رو می‌زارم بی‌زحمت نگاه کن قربونت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

[QUOTE=215084638]عزیزم کلا تا ۱۲هفته دردای عجیب غریب زیادداره آدم اصلا نگران نباش من یه وقتایی دلم درد می کرد یه وقتا ...[/QUOTE

مرسی عزیزم خداکنه طبیعی باشه خیلی ترسیدم دیشب واقعا انگار لگنم شل شده بود نمیتونستم بگردم به پهلو

عزیزم والا گروتئین سی و اس که انعقادی.....  تست mthfr و pai1 هم که کلا مشکل من باهاشون رو شدن ...

آنا جون پنج تا تصویر قبل رو نگاه کن قربونت برم ببین اگه بازم آزمایش لازم انجام بدم ..آزمایش های روتین همه نرمال هستن

عزیزم من تو واژنم درد زیادی حس میکردم گاها حس میکردم انگار استخوان‌های تون قسمت دارن خورد میشن و اصل ...

اره عزیزم استخونای پایین کمرم و لگنم صدا میدن انگار از هم باز شدن.درد مبهم و عجیبیه.از ترس کلی گریه کردم 

نون سنگک تاثیر داره؟ میگن فکر کنم قرص B6 هم خوبه واسه جنین ضرر نداره؟ 

عزیزم ب۶ و دیمیترون معمولا تجویز میشه..... 

عزیزم نون سنگگ برا من آب معده رو می‌گرفت خصوا قبل اینکه از جان بلند شم اول صبح و خیلی کمکم می‌کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com