2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
عزیزم خیلیا این کارو میکنن.....  لااقل رنگت بی ضررترین باشه.....  ماسکم حتما بزن.....&nb ...

آها پس به ارایشگر میگم که باردارم یه رنگ خوب برام بخره مرسی عزیزه دلم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها یه مدت نیومدم اینجا ان شاالله کلی مامان داشته باشیم ❤ تو روخدا اگه کسی میتونه کمکم کنه ...

عزیزم من هم دکتر زرانی هست و دکتر زنانم علیرضایی هست من انتقالم منفی شد روز پنج تب کردم دو روز بعد خوب شدم که خیلی ها میگن باعثش مشکل ایمنیست ۲۶ابان از زرانی وقت گرفتم که بگم بهش برام سرم بنویسه...اگه علیرضایی قبول نکنه چیکار کنم

@چیکا1   راستی چیکا جوونی اسم نی نی هامون چی گذاشتی؟

رها و رادمهر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم من هم دکتر زرانی هست و دکتر زنانم علیرضایی هست من انتقالم منفی شد روز پنج تب کردم دو روز بعد خ ...

الهی عزیزم چرا تب کردی اخه؟

مگه زرنانی برات ازمایش هتی ایمنی ننوشته بود؟

بهت سرم و انوکسا نداده بود؟

عههه بارداری شما؟😍 نمی دونم به خدا هیچی برام ننوشته علیرضایی انوکسارو از روز اول سیکل پریودی شر ...

بله الان باردارم عزیزم ایشالله بزودی قسمت شما. بله دکتر زرنانی نامه داد که چیزی لازم ندارم البته اونموقع anaفقط لب مرز بود  ولی دکتر علیرضایی بهم نصف پردینزول و انوکسا داد چون انتقال سومم بود و گفت لب مرز آزمایشات.من قبلا دو دفعه دیگه جای دیگه انتقال منفی داشتم.بعد دوازده هفته که میخواستم قطع کنم پردینزول رو باز رفتم یه دکتر ایمولوژی دکتر مریم توکلی که مشورت کنم اون باز یسری آزمایش نوشت که باز ana فقط توش بالا بود و از لب مرز دیگه بالاتر بود تو هفته دوازدهم بارداریم البته نمیدونم شاید چون آزمایشگاههای متفاوتی دادم جواب ها هم متفاوت بود خلاصه دکتر توکلی ارجاع داد به دکتر روماتولوژی و و اون هیدروکسی کلروکلین هم اضافه کرد به داروهام.

عزیزم دکتر علیرضایی پردینزول و انوکسا رو بهت قبول میکنه صدرصد ،بگو بهش پیام بده واتس آپ شاید یادش رفته.ولی سرم رو میدونم کلا قبول ندارن و از نظر علمی هم کلا به اثبات نرسیده هنوز. من انتقالمو دکتر نصر انجام داد ولی تنظیم سیکل و بقیه کارام با دکتر علیرضایی بود

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
واقعا شرایط اینو الان ندارم که دکترمو عوض کنم اگه خودم یه دکتر پیدا کنم برام بنویسه و بدون اینکه دک ...

والا من خودم شخصا اینکارو نمیکردم. اما خوب دوستان اینکارو اینجا انجام دادن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون‌‌میشه‌آدم‌دوباره‌مشکل‌انعقادی‌یاایمنی‌پیداکنه من‌یبارباردار‌شدم‌‌‌طبیعی‌وزایمان‌سزارین‌داشتم ...

عزیزم خوب ایمنی که اصلا اعتبار آزمایشش فقط ۶ ماهه یعنی میتونه تغییر کنه، رفع بشه یا دوباره مشکل دار بشه..... 

اما انعقادی مثلا اگه مشکل ژن غلظت و جهش ژنی باشه تا آخر عمر باهاته یعنی مثلا من صد بارم باردارم بشم چه طبیعی چه غیر طبیعی نه ماه باید انوکساپارین بزنم..... 

اما خوب بودن کسایی که قبلا بارداری بدون مشکل داشتن و برا دومی نشده رفتن چک کردن و دیدن که مشکل انعقادی و جهش دارن..... 

یعنی حالا نمیدونم یا طرف از قبل نداشته بعدا مشکل پیدا کرده یا مثلا اون زمان هم داشته اما خوب شرایط محیطی و یه سری چیزا تونسته تا حدی مهارش کنه و مشکل ساز نبوده. مثلا شاید فاکتور سن یه کم تخفیف داده مشکل رو اون زمان، یا تغذیه، یا عدم آلودگی هوا و محیط..... 

یعنی در کل توجیه دقیقی من ندارم براش اما به نظرم بررسی کردن بهتره لااقل اگه مشکل داشتین کنترل بشه..... 

چون ببین عزیزم فقط بحث بارداری نیست که ممکنه یکی مشکل انعقادی داشته باشه و حتی با همین داروهای هورمونی دچار آمبولی بشه و جونش رو از دست بده..... 

مورد این تیپی کم نبوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون‌‌میشه‌آدم‌دوباره‌مشکل‌انعقادی‌یاایمنی‌پیداکنه من‌یبارباردار‌شدم‌‌‌طبیعی‌وزایمان‌سزارین‌داشتم ...

عزیرم آنتی تی پی او هم یه تست ایمنیه که به غذه تیروئید ربط داره یعنی بدن به غده تیروئید حمله میکنه..... 

یعنی کسایی که هم کم کاری دارن و هم آنتی ای پی توی بالا دارن به جورایی مشکل خودایمنی دارن..... 

برا تخلیه خم بهترین حالت همون ۲-۳ روزه اما اگه دی اف آی بالا و مورفو داغونه همون ۲ روزم کافیه..... 

الهی عزیزم چرا تب کردی اخه؟ مگه زرنانی برات ازمایش هتی ایمنی ننوشته بود؟ بهت سرم و انوکسا نداده بو ...

انوکسا و اسپرین داده بود با پردنیزولون......من قبلا هم یه بار طبیعی باردار شده بودم چهار روز تب کردم بعد سقط شد...تبمو یادم رفته بود به دکتر بگم..چهارشنبه برم ببینم چی می گه....شما انشالله انتقالتون کیه....اولین انتقالتونه....منو هم از روند درمانتون بیزحمت بی خبر نذار..

ممنونم آنای نازنین، توضیحات شما باعث شد با پافشاری از دکتر طرازی بخوام آزمایشات تکمیلی رو برام بنویس ...

عزیزم فدات..... 

خدارو شکر که کاراتون خوب پیش رفتن..... 

عزیزم قرار نیست همه استراحت مطلقی بشن..... 

خیلی از دوستان همدوره من بودن که سر کار رفتن و اصلا مشکلی نداشتن.....

ضمنا خیلیام تو بارداری طبیعی مشکل داشتن یعنی از این دید به قضیه نگاه نکنین..... 

شما با دید + برو جلو انشالله کارتتون خوب پیش میره..... 

یه درصدم مشکلی پیدا کرد بر اساسش میتونی برنامه ریزی کنی..... 

مثلا یکی از دوستای من طبیعی باردار شده بود و دانشجو هم بود اما متاسفانه به خاطر فیبرم خونریزی داشت. یعنی یه درصد اگه همچین مواردی پیش بیاد میتونی مرخصی استعلاجی بگیری اصلا از الان ذهنت رو درگیر اما و اگرها نکن چون ممکنه اصلا برات اتفاق نیفته..... 

آها پس به ارایشگر میگم که باردارم یه رنگ خوب برام بخره مرسی عزیزه دلم

عزیزم سعی کن تهویه هم داشته باشه..... 

به سلامتی بغلش کنی عزیزم..... 

سلام عزیزم شماوقت انومالی گرفتید؟؟؟ چندهفته میخوای بری به نظرتون من۱۸هفته و۶روز برم دیر نیست؟؟؟ ال ...

نه عزیزم خوبه..... 

18 تا 22 بود فکر کنم..... 

من خودم 18 هفته و 2 روز رفته بودم....