2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
پردنیزولون رو قطع نکردی؟ اونم تا آخر بارداری باید ادامه بدی؟ 

نه دیگه قطع نکردم گفتم هیدروکسی هم بهش اضافه کرد دکتر روماتولوژی. فعلا گفتن ادامه بدم دقیق نمیدونم تا کی عزیزم ولی فکر کنم تا ۳۶هفته باشه هنوز بهم نگفتن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟ آره عزیزم رفتم سونو مشکلی نبود خداروشکر 

سلام گلم خوبم فداتشم 

خدارو هزار بار شکر که فندق جاش خوب بوده 

دقیق هفته ات و نگفت؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خوش به حالت دست راسستت تووو سر من من هروز زیر سرمم آب هم نمیتونم بخورم برو خداروشکر کن دختر😭 ن ...

هیوا جان از چن هفته شروع شد تهوع ت ؟تهوع نشانه رشد خوب و هوش جنین ه ...عزیزم 

آنا جونم سلام عزیزم پستاتو خوندم خیلی نگران شدم😥😥😥 من پارسال آزمایش آنتی تی پی او دادم که بالا بو ...

عزیزم اصلا اینطوری به قضیه نگاه نکن..... 

اگه قرار بود اتفاقی بیفته تا الان دور از جونت میفتاد..... 

در ضمن خود بارداری بعضا بدن رو رفرش میکنه..... 

مثلا من سر بارداری اولم مشکل ایمنی داشتم اما بعد زایمانم معلوم بود درمان شده..... 

یعنی الان که بارداری با دید + برو جلو و به خودت استرس نده بگو بدنم خودشو درمان کرده..... 

انشالله با سلامتی بغلش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااایییی نننننههههه😭😭😭😭

عزیزم توروخدا خودت رو اذیت نکن..... 

معلومه که بارداریت داره خوب پیش میره..... 

به سلامتی بغلش کنی عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باران جان رفتی مرکز داروهات تغییر دادن ؟من فردا میرم  میشه بگی چی ها داشتی و الان چی دادن ؟

سلام آره عزیزم رفتم داروهامو تغییر نداد گفت همونارو مصرف کن سونو گرافی واسه رویت جنین واسم نوشت واسه 9/4 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
هیوا جان از چن هفته شروع شد تهوع ت ؟تهوع نشانه رشد خوب و هوش جنین ه ...عزیزم 

وااای من از امروز صبح همش حالت تهوع دارم اصلا نمیزاره بخوابم خیلی بدم میاد از حالت تهوع چیکار کنم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
سلام دوستان راجع به نزدیکی‌توی ۱۷هفته اینا کسی اطلاعات داره؟؟

نزدیکی گلم اگه شرایطت ایمنه دکترا میگن اشکالی نداره مثلا اگه لکه بینی نداری یا جفتت پایین نی...

من که کلا ترجیح میدم نداشته باشم از ترسم البته من کلا اجازه دکترم ندارم چون جفت پایینه ولی اینم نبود باز میترسیدم😅

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

عزیزم اصلا نگران tPO نباش اولا اکثر کسانی که کم کاری تیرویید دارن از نوع هاشیموتوهست و اگر TsH نرمال باشه اصلا بقیه فاکتورها مهم‌نیست ، من خودم قبل بارداری ۱۷ بود عددش الان مثل شما هفته یازدهمم آزمایش دادم شده ۶۵ و تیروییدم هم کم کار شده که باید دارو مصرف کنم من خیلی راجع بهش تحقیق کردم به هیچ عنوان عامل ناباروری نیست اگر tSH نرمال باشه تاکید روی tSH هست ، یه خانومی توی اینستا هستن hodafit ایشون یه لایو راجع بهش گذاشتن با دکتر سلطانی میتونید اونم ببینید و ایشون خودشون ۱۰ سال هاشیموتو دارن الان هم دومین بارداریشون توی سن ۴۰ سال هست بصورت طبیعی ، استرس خودش روی تیرویید تاثیر داره آروم باشید و فقط تیروییدتون رو چک کنید بسلامتی میگذرونید بارداریتون رو قطعا .

من خودم پیش دو تا متخصص بخاطرش رفته بودم چند سال پیش که یکیشون پروفسور عزیزی بودن که توی غدد نفر اول ایران هستن و این حرفهایی که زدم رو ایشون دقیقا بهم گفتن که tpo باعث کمکاری تیرویید میشه و چیزی که باعث آسیب به جنین میشه کنترل نکردن تیرویید هست خیلی ها با خوردن لووتیروکسین tpo هم کاهش پیدا میکنه خیلی ها هم نه و این اصلا خطری نداره .