2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
درود به همه نازنینان من یک سالیه که خواننده این صفحات هستم، امروز تصمیم گرفتم دغدغه ام رو باهاتون د ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

انشالله به زودی شاهد خبرای خوبت باشیم..... 

عزیزم اگه دور بودن از خوانواده رو به خاطر کمک میگی به نظرم اتفاقا بهتره دور باشن چون استرس آدم بیشتر میشه وقتی در جریان باشن..... 

چون نگرانی اونام و سوال و جوابشون و استرس شون به آدم منتقل میشه..... 

من تو دو میکروی آخرم حتی روحشون خبردار نشد..... 

بابت دانشگاه اگه شرایط خاصی مثل استراحت مطلق نداشته باشیم موردی نیست نهایت یه چند روز اول استراحتت بیشتره بعدش مثل اینه که داری سر کار میری..... 

اتفاقا هر چه قدر ذهنت مشغول باشه به نظرم بهتره..... 

خیلیا سر کار رفتن و جوابم گرفتن..... 

بازم سوالی بود در خدمتم..... 

دوستان اینجا هر کدوم بتونن مطمئن باش از همدیگه کمکشون رو دریغ نمیکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بله من پیش دکتر زرنانی رفتم و دکترمم علیرضایی بود دکتر زرنانی گفتن احتیاج ندارم ولی من انوکسا د ...

عههه

بارداری شما؟😍

نمی دونم به خدا

هیچی برام ننوشته علیرضایی

انوکسارو از روز اول سیکل پریودی شروع کردی؟

زرنانی بهم ای وی ای جی داده خب

کنارشم پردنیزیول و انوکسا داده

نمی دونم چی کار کنم الان

پس زرنانی بهت هیچ دارویی نداد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب برای بی بی زوده.....  انشالله اگه بارداری سالمی در انتظارته که طبیعی باردار بشی و دل ...

واقعا؟ اخه اگه این رو که هر ماه سه روز زودتر پریود میشم رو حساب کنم، 6 روز هس ک تاخیر دارم.

ولی اگه سر وقت ماه قبلی رو در نظر بگیرم سه روزه تاخیر دارم. فک می کنم اگه خبری بود قعا حداقل ی هاله مینداخت. ولی سفید سفید بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من هر دو رو داشتم.....  انوکساپارین رو به خاطر جهش تو mthfr و pai1 در هر دو با دارین نه ...

واای انا جون راست میگی

به خدا این دکترا منو گیج کردن

رفتم پیش ایمونولوژی زرنانی برام ای وی ای جی و پردنیزول و سرم تجویز کرد اما تو دفترچه ننوشت 

یه نامه نوشت برا دکتر زنانم که باید این خانوم اینارو استفاده کنه

به دکتر زنان نامه رو نشون دادم قبول نکرد که برام بنویسه 

چون اعتقادی به ایمنی انعقادی نداره

بردم تو شهر خودمون یه دکتر زنان که تو دفترچه بنویسه اونم ننوشت گفت باید دکتر زنان خودت بنویسه

موندم چی کار کنم به خدا 😭😭

اسیر و آواره از این دکتر به اون دکتر شدم

این دکتر زنان میگفت اصلا سرم ای وی ای جی رو برای چی برات نوشته عوارض داره و نباید می نوشت

عزیزم من همسرم آزواسپرمی داشت با تسه اسپرم گرفتن به بار پانکچر شدم که دیگ جنین ندارم و باید از اول پ ...

ممنون توضیح دادی

انشالله اینبار اولین انتقال مامان بشی

واقعا سخته 

منم تاحالا دو بار منفی شدم😭

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واقعا؟ اخه اگه این رو که هر ماه سه روز زودتر پریود میشم رو حساب کنم، 6 روز هس ک تاخیر دارم. ولی اگه ...

نه عزیزم نمیشه دقیق گفت..... 

شما + فکر کن..... 

یه هفته ای صبر کن..... 

خبری نشد آز بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واای انا جون راست میگی به خدا این دکترا منو گیج کردن رفتم پیش ایمونولوژی زرنانی برام ای وی ای جی و ...

عزیزم خوب به نظرم بهترها زیر نظر دکتری باشی که به این مقوله اعتقاد داشته باشه..... 

وگرنه دو هوایی شدن بهت استرس میده..... 

من دکتر زنان و ایمونولوژی هر دو تقریبا هم عقیده بودن..... 

برا همین اذیت نشدم..... 

واای انا جون راست میگی به خدا این دکترا منو گیج کردن رفتم پیش ایمونولوژی زرنانی برام ای وی ای جی و ...

بنظرم برو یه متخصص ایمونولوژی دیگه که برات بنویسه

اگه مشکل ایمنی داشته باشی قطعا نظر دکتر دیگه هم سرم و پردنیزولون هست

منم رویان میرم دکتر زنانم نمیدونه برای دوتا انتقالم آی وی آی جی زدم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم خوب به نظرم بهترها زیر نظر دکتری باشی که به این مقوله اعتقاد داشته باشه.....  وگرنه دو ه ...

واقعا شرایط اینو الان ندارم که دکترمو عوض کنم

اگه خودم یه دکتر پیدا کنم برام بنویسه و بدون اینکه دکتر زنانم بدونه خودم استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

بنظرم برو یه متخصص ایمونولوژی دیگه که برات بنویسه اگه مشکل ایمنی داشته باشی قطعا نظر دکتر دیگه هم س ...

کی براتون ای وی ای جی نوشت؟

مشکل من اینه که کسی نمی نویسه داخل دفترچه بیمه

وگرنه همون تجویز دکتر ایمونولوژی خودمو قبول دارم

نه عزیزم نمیشه دقیق گفت.....  شما + فکر کن.....  یه هفته ای صبر کن.....  خبری نشد ...

ای خدا کاش واقعیت پیدا کنه    

ممنونم آنا جون  . توکل ب خدا ان شالله هر چی که خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم نمیشه دقیق گفت.....  شما + فکر کن.....  یه هفته ای صبر کن.....  خبری نشد ...

ای خدا کاش واقعیت پیدا کنه    

ممنونم آنا جون  . توکل ب خدا ان شالله هر چی که خیره

عزیزم والا گروتئین سی و اس که انعقادی.....  تست mthfr و pai1 هم که کلا مشکل من باهاشون رو شدن ...

آناجون‌‌میشه‌آدم‌دوباره‌مشکل‌انعقادی‌یاایمنی‌پیداکنه

من‌یبارباردار‌شدم‌‌‌طبیعی‌وزایمان‌سزارین‌داشتم

امابعد۸سال‌برادومی‌اقدام کردم‌نشدتاحالا‌نزدیک‌۶سال‌هس

۴بارآیوآی‌منفی.۲بارمیکرومنفی

به‌نظرت‌ربطی‌به‌ایمنی‌یاانعقادی‌داره؟

آزمایش‌انتی‌توپی‌او‌ ‌‌ براچیه؟

یه‌سوال‌دیگ‌آناجون..براآزمایش‌اسپرم‌‌بایدچندروز‌انزال‌نباشه؟

مابایددوشنبه‌نمونه‌بدیم؟امروزتخلیه‌بشه‌یافردا؟

ممنون‌ازلطفت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....  انشالله به زودی شاهد خبرای خوبت باشیم.....  عزیزم اگه ...

ممنونم آنای نازنین، توضیحات شما باعث شد با پافشاری از دکتر طرازی بخوام آزمایشات تکمیلی رو برام بنویسه و با اکراه قبول کردن. واقعا لطف بزرگی به هممون کردین 💚

خانواده منم در جریان نیستن و قصد ندارم بگم اصلا. فقط نگرانم استراحت مطلق بشم و گرفتار...

چون دیدم اکثرا دوستان ماه‌های اول خونریزی دارن و مجبور به استراحت میشن نگرانم. بیشترین زمان درگیری تو بارداری سه ماه اوله درسته؟

بنظرم برو یه متخصص ایمونولوژی دیگه که برات بنویسه اگه مشکل ایمنی داشته باشی قطعا نظر دکتر دیگه هم س ...

عزیزم‌شمارویان‌میری؟

زیرنظرکدوم‌دکتری؟رویان‌ایمنی‌روقبول‌داره؟

راضی‌هستی‌ازرویان؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻