2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم بعیدمیدونم پرد باعث تاخیربشه اینقدرکه بخاطراین آپکاکه من نمیدونم چیه نگران شدی که اینجوری شد ش ...

قربونت برم. ممنونم ک جواب دادی  

اره آپکا خیلی اذیتم کرد. ولی همون روز بود تموم شد دیگه. موندم چرا اینجوری شد. اگه این رو بگیرم که هر ماه سه روز زودتر میشدم امروز 6 روزه ک تاخیر دارم. ولی سر وقت ماه قبلو بگیرم 3 روز تاخیر دارم. علایم خاصی ندارم ک شک کنم ب بارداری. ولی صبح برا احتیاط بی بی چک زدم که منفی بود. برا همین گفتم اینجا بپرسم شاید از عوارض پردنیزول باشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه.....  طبیعی اقدام کردی؟

اره آنا جان. برا احتیاط صبح بی بی چک زدم ولی منفی بود. علایم خاصی هم ندارم. هر از گاهی خیییلی خفیف دردای پریودی کم میاد و میره از دیروزم ببخشید ترشحات سفید دارم.

فقط یکشنبه سمت راستم پهلو و سمت تخمدان یهو دردای شدید گرفت هر چند دقیقه یک بارم تکرار میشد. خییییلی ترسیدم اخه من 2 بار سابقه خارج رحمی دارم. گفتم حتما باز اینجوری شد. ولی بعد یکی دو ساعت تموم شد. بعد اون دیگه هییچی ب هیچی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله جواب میگیری.....  انعقادی چی کار کردی بابتش؟

آنا جون نمی‌دونم انعقادی همون آزمایش های که چند تا igG و igm بررسی می‌کنه ؟اگه اونا هستن کلا نرمال بودن

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه قبلش خوردم استراحت خودمو خسته نميكردم كاراي خونه نميكردم تا ٣روز غذا نپختم بعدش پختم و سعي كن يبو ...

چشم عزیزم انتقال بعدیم حتما انجام میدم مرسی 😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم افراد شرایطشون فرق داره..... من خودم 14 هفته قطع کردم اما بودن دوستانی که خیلی زودتر قطع کردن ...

به من هم با وجود اینکه لکه بینی داشتم گفت شروع کن به قطع کردن سه روز اول یکیشو کم کن و سه روز دوم کی دیگه 

من سه تا دارم 

ضمن اینکه کلا اسپرین و پدکسان قطع کرد فعلا گفتن فعلا لازم نداری و همه چی اوکیه 

ایشالا که همه چی اوکی پیش بره 

جنین من دیروز ۱۱میل بود 😍

خدارو شکر.....  تا باشه از این شادیا باشه.....  فردا از امروزت قشنگتر باشها عزیزم.....&n ...

مرسی عزیزدلم التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها

یه مدت نیومدم اینجا ان شاالله کلی مامان داشته باشیم ❤

تو روخدا اگه کسی میتونه کمکم کنه

کسی هست اینجا که آنوکسا و سرم آی وی آی جی استفاده کرده باشه؟

کسی هست که پیش دکتر زرنانی رفته باشه؟

دکتر زرنانی برام اینارو نوشته ولی علیرضایی قبول نمیکنه بزنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

موندم چی کار کنم

سلام بچه ها یه مدت نیومدم اینجا ان شاالله کلی مامان داشته باشیم ❤ تو روخدا اگه کسی میتونه کمکم کنه ...

سلام بله من پیش دکتر زرنانی رفتم و دکترمم علیرضایی بود دکتر زرنانی گفتن احتیاج ندارم ولی من انوکسا داشتم و دکتر علیرضایی بهم پردینزول هم دادن و بعد هم دکتر روماتولوژی و ایمولوژی دیگه هم رفتم و همچنان دارم پردینزون نصفه و هیدروکسی کلروکین مصرف میکنم برای ایمنیم. سرم آی وی آی جی فقط در حد مقالس و اثبات شده نی بخاطر همین مام قبول نداره بگو بجاش بهت قرص پردینزول بدن. ولی تعجب میکنم چرا انوکسا رو بهت قبول نکردن اکثرا به همه میدن که.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره آنا جان. برا احتیاط صبح بی بی چک زدم ولی منفی بود. علایم خاصی هم ندارم. هر از گاهی خیییلی خفیف د ...

عزیزم خوب برای بی بی زوده..... 

انشالله اگه بارداری سالمی در انتظارته که طبیعی باردار بشی و دلت شاد بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون نمی‌دونم انعقادی همون آزمایش های که چند تا igG و igm بررسی می‌کنه ؟اگه اونا هستن کلا نرمال ب ...

عزیزم والا گروتئین سی و اس که انعقادی..... 

تست mthfr و pai1 هم که کلا مشکل من باهاشون رو شدن وجود ژن غلظت خون رو بررسی میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@زینبی_بابا     بچه ها من میخوام دو روز قبل سزارینم برم موهامو رنگ کنم مشکلی نداره؟

عزیزم خیلیا این کارو میکنن..... 

لااقل رنگت بی ضررترین باشه..... 

ماسکم حتما بزن..... 

خلاصه سعی کن با کمترین ضرر این کارو بکنی..... 

به من هم با وجود اینکه لکه بینی داشتم گفت شروع کن به قطع کردن سه روز اول یکیشو کم کن و سه روز دوم کی ...

به سلامتی عزیز..... 

انشالله قد کشیدن و بزگ شدنش رو ببینی و همیشه شاهد شادیا و موفقیتش باشین..... 

سلام بچه ها یه مدت نیومدم اینجا ان شاالله کلی مامان داشته باشیم ❤ تو روخدا اگه کسی میتونه کمکم کنه ...

عزیزم من هر دو رو داشتم..... 

انوکساپارین رو به خاطر جهش تو mthfr و pai1 در هر دو با دارین نه ماه داشتم حتی بارداری طبیعیم..... 

سرمم تو بارداری اولم که با میکرو بود تا ماه ششم برداری داشتم..... 

اولین دز دو روز قبل انتقال بود..... 

هر ۴ هفته تکرار شد تا ماه ۶ بارداری..... 

درود به همه نازنینان

من یک سالیه که خواننده این صفحات هستم، امروز تصمیم گرفتم دغدغه ام رو باهاتون درمیون بگذارم و خیلی خیلی ممنون میشم اگر منو از نظرات دلسوزانه تون بهره‌مند کنین💚🙏

بعد از چند سال اقدام و یک آی یو آی بی نتیجه تجویز دکتر میکرو است. به توصیه آنای عزیز @تورک_آنا   همه آزهای تکمیلی رو انجام دادیم همسرم مورفولوژیش یک درصد با تحرک A&B20 درصده و دی اف ای هم کمی بالاست. خودم مشکل جدی ندارم.مسئله من اینه که تازه دانشجوی دکتری شدم، کارمندم و خانواده خودم و همسرم شهر دیگه ای هستن. دکتر طرازی برا دی ماه وقت میکرو تعیین کردن.

با توجه به مخاطرات میکرو میترسم الان شروع کنم از طرفی ۳۵ سالمه و نگرانم که مشکلات خودم هم اضافه بشه.

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین که با شروع این پروسه و مشکلاتش مسیرم با چه دشواری‌ها و محدودیت‌هایی همراهه.

عزیزانی که این مسیر رو طی کردین خیلی بهم لطف میکنین اگر با نظراتتون در تصمیمم‌گیری یاری‌ام کنید.

سپاس بی پایان🙏