2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ببخشید شما هم عمله تسه انجام دادین برایه میکرو هزینش نسبت به ای وی اف چه قدر بیشتره

نه عزیزم پسا انجام دادیم ما

نمیدونم چقد هزینش بیشتره شرمنده عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببخشید سارا جون من شیافمو یه بند بیشتر نمیتونم بدم تو کم نیست به نظرت

عزیزم من دوتا بند میدم تو

اگه نمیریزه بیرون اشکالی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم پسا انجام دادیم ما نمیدونم چقد هزینش بیشتره شرمنده عزیزم

ممن‌ونم دشمنت در ضمن دختر دار شدنتم مبارک وایییی که دختر جیگره عشقه باور کن من از وقتی باردار میشدم رزقمون دو برابر میشد همیشه مامانم میگه دختر برکته خونس

عزیزم من دوتا بند میدم تو اگه نمیریزه بیرون اشکالی نداره

تا بلند نشم نمیریزه ولی هر چی سعی میکنم ببخشید ولی از یه بند بیشتر نمیره نمیشه مقعدی گزاشتش من خارجیه ۴۰۰اکتوژسته یه همچین چیزیه

ببخشید عزیزم طول سرویکس چیه؟

اندازه طول دهانه رحم که نباید کمتر۳۰ باشه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها پردنیزول باعث تاخیر در پریود میشه؟ من همیشه 3 روز جلوتر پریود میشم. ولی امروز روز سوم تاخیره و خبری نیس.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممن‌ونم دشمنت در ضمن دختر دار شدنتم مبارک وایییی که دختر جیگره عشقه باور کن من از وقتی باردار میشدم ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍

اره دختر خیلی نازه😘😘😘

تا بلند نشم نمیریزه ولی هر چی سعی میکنم ببخشید ولی از یه بند بیشتر نمیره نمیشه مقعدی گزاشتش من خارجی ...

فک نکنم مشکلی باشه یه ی ساعتی دراز بکش بعدش