2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخخخخ گفتی منم روزی نیست که به شوهرم نگم پس کی این روزا میگذره بریم تو خرید کردناش وبعدم دنیا اومدنش ...

عزیزم انشالا سونو میری همه چی اوکی پیش میره و هماتومم جذب شده 

من و بی خبر نذار

راستی طول سرویکس چیه که میگی؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم بهش بگو حتی اگه زیادم شد داروهاشو قطع نکنه خواهشا احتمالا لک لانه گرینی بوده من خودمم از روز ۶ ...

چرا بهش پروژسترون دادند ولی نمیدونم چرا اینطوری گفتند حالا لک بینیش کم تر شده ..دعا کنید نی نی باشه تو دلش

میشه لایک نکنید 😁
ببین اصلا غصه نخور من خودم دقیقا شب ۵ انتقال تا ظهر ۶ ام  دلدرد پریودی خیلی شدید گرفتم بعد مشخص ...

انشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه . خیلی ترسیدم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خانومی من و پروانه جونم زیر نظر انصاری پور بودیم و هر سه روزم پروژسترون داشتیم و جفتمونم مثبت شدیم&n ...

ان شالله ان شالله .دیگه جنین ندارم خیلی نگرانم خدا کمک کنه😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه نترس دراز بكش استراحت كن 

❤❤❤

[QUOTE=214943592]😭😭😭😭😭😭 سلام بچه ها خوبین من ۵ روزه انتقال دادم الان یه دو ساعتی میشه درد پریودی دارم  ت ...[/QUOTنه عزیزم استراحت کن زیر پاهاتم بذار بلند باشه انشالله که نی نی داره جا میگیره