2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم من با لکه بینی زنگ زدم پرسیدم گفتن بازم باید واژینال بذارم 

منم لکه بینی دارم زنگ زدم مرکز گفت شیاف ومقعدی بزار دو سه شبم قرص آسپرین ونخور بعد دوباره بخور

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم مرسی ج دادی منم الان چهار پنج روزه کل روز سرم درد میکنه. خدا نی نیای خوشگلتو برات حفظ کنه گلم.

خواهش میکنم عزیزم،،انشالله که چیزی نیست

انشالله خدا نی نیهای شما هم حفظ کنه 🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا زیاد با گوشی کار میکنی برا همونه احتمالا سردردات کمتر با گوشی کار کن

فک نکنم برای اون باشه آخه من از اول بارداریم همونقدر گوشی دستمه ولی تازگی سردردام شروع شده . بعدم این گوشی نبود که دق میکردم انقد در طول روز دلم میگیره حوصلم سر میره 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خواهش میکنم عزیزم،،انشالله که چیزی نیست انشالله خدا نی نیهای شما هم حفظ کنه 🥰

سلام عزیزم من رفتم دکتر

خداروشکر قند نداشتم ولی کم خونی گرفتم و اوره ام کم بود نمیدونم از چیه

سه هفته دیگه شش تا بتا بهم داد

هفته ۲۹ و ۳۰ سونو نوشت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانمای باردارویتامین دی روبهتره چه زمانی ازروزانداخت

بعد غذای چرب عزیزم  بعد نهار 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام بچه ها توروخدا خیییلی استرس دارم روز 15 انتقال آزمایش دادم 1667 امروز بعد سه روز دوباره آزمایش ...

سلام بانو 

منم بتای دومم 8972 بود امروز رفتم دکتر سونو کرد

گفت فعلا که یه دونه است تا دو هفته ی بعد ببینیم چی میشه . الکی حرص نخور مامانی واسه نینی خوب نیست 😘😘😘

سلام بانو  منم بتای دومم 8972 بود امروز رفتم دکتر سونو کرد گفت فعلا که یه دونه است تا دو هفته ...

سلام عزیزم ممنون انشالله که فقط سالم باشن فرقی نمیکنه یکی باشه یا دو تا بقیه اش  با خدا❤

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
وای خیلی روزای قشنگیه زایمانت منم دعا کن به وقتش بیاد بغلم اتاقشو چیدی 

حتما قربونت برم، ایشالله همه مامانا به سلامتی زایمان کنن

آره چیدم اما انقد خورده ریز کار دارم پرده اتاقش نصب نشده هنوز چون بلنده باید کوتاش کنم لوستر اتاقشم تازه دیروز رسید اونم مونده فقط زحمت کشیدم کمدشو چیدم🙈🙈

تو چیکار کردی؟ خریداش تموم شد؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم من که تخت نمی خوام بگیرم یعنی جا نداریم خونمون یه خوابس اتاقشم کوچولوئه فقط کمد می خوام ب ...

ایشالله به سلامتی،ایشالله خونه دوخوابه بگیری عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم لطف کردی اره واقعا هیچی حضوری نمیشه ولی چون جفتم پایینه فعلا گفتم اگه سایت داره ببینم ... ...

وقت زیاد داری ایشالله میاد بالا اصلا نگران نباش ولی آره سایتش خوبه اما اصلا همه چی تو سایت و پیجش نیست مشکل اینجاست فقط یه سری محصولاتشونو تو سایت میذارن خارجیارو که اصلا نمیذارن نمیدونم چرا