2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام دوستان. من رمزمو یادم رفته دوباره ثبت نام کردم.. قبلا با چیکاجون و بقیه دوستان اتنقالمون همزمان ...

اروم باش منم علامت خاصی نداشتم دنبال علایم‌نباش توکل کن به خدا برات ایه الکرسی می کنم  ۳ایه اخر سوره یس خیلی بخون 

سلام دوستای گلممن آزمایش ادرار۲۴ساعته دادم.جواب رومیزارم هرکی درباره ش چیزی میدونه راهنماییم کنه

عزیزم همش تو رنج نرماله ومشکلی نیست

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من الان خودمو دستمال کشیدم ببخسید ولی ترشحاتم حالت قهوه ای داشت خونیه کمرنگ زنگ زدم مرکز ...

عزیزم اصلا چیزی نیست نگران نباش حالا لک دیدی 

حتی اگ خونم میدیدی باید نگران نمیشدی چون هماتوم داری ب خاطر اونه

سلام بله گلم ، آنومالی 35 بود سرویکسم. مال شما چنده شما هم بخاطر جفت پایین استراحت هستید؟ لکه بینی چ ...

من هنو آنومالي ندادم،هفته ي ١٧رفتم گفت طول سرويكسم ٣١هست منم دارم استراحت ميكنم ببينم برم انومالي ببينم چي ميگه

بچه ها من جواب آزمایش  اپکا اومد امروز ولی خیلی متفاوت از قبلیه. اصلا تو شوکم. زده 0.7 رنجش هم ...

@alaae   جون من ازاین آزمایش سردرنمیارم اصلا نمیدونم چی هست ولی گلم شایداشتباهی چیزی شده نگران نباش خیرباشه برات انشاالله

من هنو آنومالي ندادم،هفته ي ١٧رفتم گفت طول سرويكسم ٣١هست منم دارم استراحت ميكنم ببينم برم انومالي بب ...

انشالله موفق باشی شکمی برای من بیشتر بود ولی واژینال 35 . لکه بینی ندارید شما؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام بچه ها توروخدا خیییلی استرس دارم روز 15 انتقال آزمایش دادم 1667 امروز بعد سه روز دوباره آزمایش دادم 7492 بود غیر طبیعی نه؟

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
سلام بچه ها توروخدا خیییلی استرس دارم روز 15 انتقال آزمایش دادم 1667 امروز بعد سه روز دوباره آزمایش ...

عزیزم دوقلو داری انشاالله بخاطر اون😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم مبارکه احتمالا دوقلو داری 

عزیزم به خدا اشکم داره در میاد فکر کنم غیر طبیعه زنگ زدم مرکز گفت همین امروز فردا برو سونو عددش خیلی رفته بالا میخوام فردا صبح برم سونو الان کسی نیست باهاش برم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت