2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان. من رمزمو یادم رفته دوباره ثبت نام کردم.. قبلا با چیکاجون و بقیه دوستان اتنقالمون همزمان ...

منم با چیکا انتقال دادم منفی شدم

اسم کاربریت چی بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
@alaae   جون من ازاین آزمایش سردرنمیارم اصلا نمیدونم چی هست ولی گلم شایداشتباهی چیزی شده نگرا ...

قربونت برم عزیزم. ممنون بابت دل گرمیت.       توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم،،اصلا استرس نداشته باش،،انشالله فردا با خبرای خوش دوقلویی میای 🤩🤩🤩

ان ممنون عزیزو خدا تو دلیتو حفظ کنه❤

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم من بتام سه برابر میشد و دوقلو باردار بودم

واقعا عزیزم خدا نینی هاتو حفظ کنه انشالله به سلامتی فارق بشی ممنون واسه دلداریتون خیلی آروم شدم ❤

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم من بتام سه برابر میشد و دوقلو باردار بودم

واقعا عزیزم خدا نینی هاتو حفظ کنه انشالله به سلامتی فارق بشی ممنون واسه دلداریتون خیلی آروم شدم ❤

سلام بچه ها توروخدا خیییلی استرس دارم روز 15 انتقال آزمایش دادم 1667 امروز بعد سه روز دوباره آزمایش ...

عزیزم دقیقا یه ماه پیش خود منی😁

من روز ۱۲ بتام ۲۳۰۰ بود روز ۱۴ شد ۶۶۰۰

حالا اون موقع خیلی نترسیدم چون گفتم حتما دو قلوعه

ولی ۵ روز بعد رفتم آزمایش ۴۴۰۰۰ بود🤦🏻‍♀️ دیگه اینجا خیلی ترسیدم، اومدم اینجا کلی بچه ها دلداریم دادن

آخرش هم دو قلو بود بیخود ترسیده بودم😁

اصلا نگران نباش، مخصوصا که سه روز بعد آزمایش دادی

ایشالا فردا که دیدیشون دلت آروم میگره🤗

سلام عزیزم تبریک میگم گلم میشه بگی قبل و بعد انتقال چکارایی کردی

سلام عزیزم ممنون من یک ماه کامل گرمیو چیزای مقوی خوردم مثل خرما، شیره، ارده ،مویز،سیاه دانه با عسل و...یه هفته قبل شکممو با روغن سیاه دانه ماساژ دادم مشهد بودم شب که رسیم خونه شام یه بشقاب سوپ خوردم یه قاشق نشاسته فرداش رفتم واسه انتقال روز هشتم که لکه بینی داشتم باز یه قاشق نشاسته با یه لیوان آب خوردم همین استراحت کامل بود فقط دستشویی میرفتم سه بارم حمام رفتم با آب نسبتا سردوکمی توی خونه قدم میزدم آبم خیلی میخورم الانم همین طور بقیشم سپردم به خدا❤