2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
سلام بچه ها توروخدا خیییلی استرس دارم روز 15 انتقال آزمایش دادم 1667 امروز بعد سه روز دوباره آزمایش ...

نه چه غیر طبیعی عالی بوده رشدش عزیزم عالیه 👏🏻👏🏻👏🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه چه غیر طبیعی عالی بوده رشدش عزیزم عالیه 👏🏻👏🏻👏🏻

واقعا ممنون عزیزم انشالله که همین طوری باشه زنگ زدم مرکز بهم استرس دادن گفتن خیلی رفته بالا حتما یه سونو برو

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ممنونم از همه که دعام کردین آزمایش دادم عدد بتاش 635

سلام عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم انشالله بارداری راحتی رو بگذرونی 😘❤

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم به خدا اشکم داره در میاد فکر کنم غیر طبیعه زنگ زدم مرکز گفت همین امروز فردا برو سونو عددش خیلی ...

عزیزم نگران نباش بهت قول میدم فردا میری و بهت میگن دو تا نی نی ناز داری.خیره انشالله برای آرامشت صلوات میفرستم گلم بد به دلت راه نده.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم نگران نباش بهت قول میدم فردا میری و بهت میگن دو تا نی نی ناز داری.خیره انشالله برای آرامشت صلو ...

ممنون عزیز دلم 😘

سلام بچه ها توروخدا خیییلی استرس دارم روز 15 انتقال آزمایش دادم 1667 امروز بعد سه روز دوباره آزمایش ...

احتمالا دوقلوعه😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من فردا میرم سونو واسه طول سرویکسم 

دعا کنید همه چی خوب باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اروم باش منم علامت خاصی نداشتم دنبال علایم‌نباش توکل کن به خدا برات ایه الکرسی می کنم  ۳ایه اخر ...

قربونت برم عزیزم، خیلی لطف میکنی🥺🙏 من همیشه میخونم پیاماتونو.. واقعا برای شما نگران بودم انگار خودم آزمایش داشتم انقد استرس داشتم براتون الحمدلله خدارو هزار مرتبه شکر ایشالا بسلامتی بغلش بگیری و خیرشو ببینی❤️❤️

مبارکه عزیزم،،اصلا استرس نداشته باش،،انشالله فردا با خبرای خوش دوقلویی میای 🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم به خدا اشکم داره در میاد فکر کنم غیر طبیعه زنگ زدم مرکز گفت همین امروز فردا برو سونو عددش خیلی ...

عزیزم من بتام سه برابر میشد و دوقلو باردار بودم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚