2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
حتماازاونه فرداش نمیرن بدن که باید۲۱روزبگذره بعدازمایش بدی معلومه که دقیق نمیشه،۱اذربایدازمایش بدی ک ...

وای ینی میشه تغییر کرده باشه؟ اخه تزریق اولم نبود که حداقل قبلیا نباید  اثری میذاشت؟ میترسم الکی امیدوار بشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حتماازاونه فرداش نمیرن بدن که باید۲۱روزبگذره بعدازمایش بدی معلومه که دقیق نمیشه،۱اذربایدازمایش بدی ک ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی. یکم دلم اروم تر شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این چه حرفیه....  هر کمکی از دستمون بر بیاد باید برا هم بکنیم.....  پس هر سوالی دا ...

قربووونت برم. خدا بچه هاتو حفظ کنه برات. خیلی اروم شدم. جوری ناامید شده بودم که ب انتقالم دیگه فک نمی کردم

عزیزم من قبل انتقال بادکش گرم وروغن مالی انجام میدم ولی پاهام یخه اصلا گرم نمیشه میتونه تاثیر بذاره ...

عزیزم جوراب پشم بپوش..... 

اگه طبعت سرده سردیجات رو حذف کن..... 

انشالله بهتر میشه عزیزم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ینی میشه تغییر کرده باشه؟ اخه تزریق اولم نبود که حداقل قبلیا نباید  اثری میذاشت؟ میترسم الک ...

معلومه که میشه امیدتوازدست نده دکترمن گفت اصلش اینه که ازاخرین تزریق ۲۱روزبگذره بعدازمایش دادتاخودشونشون بده

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
دوتاشم اونجا داده بودی؟ موندم منم ی هفته دیگه دوباره تکرار کنم یا نه .و اینکه برم آذرآبادگان یا همو ...

اره ب نظرم ازاخرین روز لنفوسیتت بزار دوهفته بگزره بعد برو تو ابادگان بده اخه الان باید حداقل خیلی بالا میرفت چرااونجوری دراومده جوابت شنبه هم برو با دکتر حرف بزن

معلومه که میشه امیدتوازدست نده دکترمن گفت اصلش اینه که ازاخرین تزریق ۲۱روزبگذره بعدازمایش دادتاخودشو ...

وای ان شاالله. ان شاالله.

ای خدا   

ممنونم عزیزم. الهی هر چی میخوای از خدا بهت بده

😣😣😣😣😣😣 سلام دوستان من سه رو پیش انتقال دادم امروز کلیه هام خیلی درد میکردن اصن به طرف چپ یا را ...

عزیزم اولا به خودت استرس نده..... 

به مرکزیت اطلاع بده نیاز باشه میری سونو میکنن..... 

اما کلا چیپس چیه که بخوایی بعد انتقالم بخوری..... 

سعی کن هله هوله هارو کنار بذاری عزیزم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی. یکم دلم اروم تر شد

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم اره استرس نداشته باش

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
وای ان شاالله. ان شاالله. ای خدا     ممنونم عزیزم. الهی هر چی میخوای از خدا بهت بده

اره امیدتوازدست نده چون فرداش نمیرن که بدن دکترت اشتباه گفته،ایشالانتیجه میگیری ازمایشت مثبت میشه

عزیزم اولا به خودت استرس نده.....  به مرکزیت اطلاع بده نیاز باشه میری سونو میکنن.....  ا ...

آخه عاشق چیپس فلفلی ام خوردم دوتا بسته هم خوردم از روز انتقال 😭😭😭😭 غلط کردم چیزی نشه ؟

یعنی چیزی شده ؟ حتما زنگ بزنم مرکز ؟ 

الان بهترم ولی امروز عجیب درد میکرد 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اره ب نظرم ازاخرین روز لنفوسیتت بزار دوهفته بگزره بعد برو تو ابادگان بده اخه الان باید حداقل خیلی با ...

اره بخدا . نمی فهمم اصلا. توکل ب خدا. ان شاالله 1 آذر دوباره میرم ببینم بالا رفته یا نه

خانما میگم الانم خوردن اناناس اشکال داره

والا من خودم کلا نخوردم..... 

اگه اهلش نیستی یعنی بدنت عادت نداره نخور..... 

من شخصا چیزی رو که بدنم بهش عادت نداشت تو سیکل نخوردم هر چند دیگران توصیه کرده باشن..... 

مثلا یادمه اون زمان همه میگفتن انبه خیلی خوبه ولی ون کلا نخورده بودم نه تو سیکل نه تو بارداریم نخوردم به ریسکش نمیارزیدچون نمیدونستم بدنم چه واکنشی نشون میده..... 

باز ببین نظر دوستانی که خوردن چی بوده.....