2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
دوستان ممنونم از همه که دعام کردین آزمایش دادم عدد بتاش 635

خداروشکر عزیزم ..مبارک باشه انشاءالله سالم بگیری بغلت😍😍

دست راستت رو سر ما منتظرا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم نگران نباش.....  هماتوم یا به آرومی دفع میشه یا جذب میشه.....  به خودت استرس نده ف ...

عزیزم من قبل انتقال بادکش گرم وروغن مالی انجام میدم ولی پاهام یخه اصلا گرم نمیشه میتونه تاثیر بذاره روانتقال

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه قبلی رو هم همین جا داده بودم. اصلا نمیفهمم ینی چی.     اره سه جلسه لنفو تراپی کردم. د ...

منم سه جلسه لنفوکردم ازمایش دادم۴۰،۴شدش،حتماازمایش اشتباه شده یه باردیگه جای دیگه بده حتمااومده بالابالنفوتراپی

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
عزیزم من قبل انتقال بادکش گرم وروغن مالی انجام میدم ولی پاهام یخه اصلا گرم نمیشه میتونه تاثیر بذاره ...

انتقال دادی؟ منم بعد انتقال پاهام یخ بود قبلشم بادکش کردم وشکر خدا مثبت شدم با جورابم پام یخ یخ بود

منم سه جلسه لنفوکردم ازمایش دادم۴۰،۴شدش،حتماازمایش اشتباه شده یه باردیگه جای دیگه بده حتمااومده بالا ...

ممنون که جواب دادی گلم. شما چقد بعد اخرین تزریق آزمایش دادین؟ ممکنه اینم تاثیر داشته باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انا جون من هماتوم کوچیک دارم نه لک دارم نه خونریزی داروی پروژسترونمو زیاد نکرد به نظرت دفع میشه همین ...

خوب کوچیکه احتمالا جذب میشه..... 

به خودت استرس نده عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال دادی؟ منم بعد انتقال پاهام یخ بود قبلشم بادکش کردم وشکر خدا مثبت شدم با جورابم پام یخ یخ بود

ن هنوز پریود نشدم  برم واسه انتقال

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اخه قبلی رو هم همین جا داده بودم. اصلا نمیفهمم ینی چی.     اره سه جلسه لنفو تراپی کردم. د ...

عزیزم دقیق نمیدونم چی به چیه اما شایدم خطایی بوده تو جواب..... 

حالا ببین نظر دکترت چیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون که جواب دادی گلم. شما چقد بعد اخرین تزریق آزمایش دادین؟ ممکنه اینم تاثیر داشته باشه؟

من اخرین تزریق روکه انجام داد۲۱روزبعدش رفتم ازمایش دادم،سه جلسه انجام حتمامیره بالا،شماکی ازمایش دادید؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

😣😣😣😣😣😣 سلام دوستان من سه رو پیش انتقال دادم امروز کلیه هام خیلی درد میکردن اصن به طرف چپ یا راست نمیتونستم بخوابم فقط باید به پشت میخوابیدم . من اصن سابقه درد اینجوری کلیه نداشتم بنظرتون چرا اینجوری شد نگرانم 

البته اینم بگم‌نمیدونم‌چقدر ربط داره چیپس فلفل سیاه خوردم امروز قبلش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من اخرین تزریق روکه انجام داد۲۱روزبعدش رفتم ازمایش دادم،سه جلسه انجام حتمامیره بالا،شماکی ازمایش داد ...

ای بابا. چرا دکتر بهم گف فردا برو. ینی صبح آخرین تزریق. ینی ممکنه از اون باشه؟ اخرین تزریقم 10 آبان بود به نظرت کی دوباره آز بدم خوبه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ودوستان دور نافم خیلی کبود شده می تونم هپارین روی ران تزریق کنم ؟اگر میشه راهنمایی کنید 

عزیزم بله من وقتی دور نافم کم می‌آورد به روتام میزدم..... 

قسمت داخلی رون میزدم اون قسمت نرمه..... 

در کل دردش بیشتره اما لااقل شکمم استراحتی می‌کرد..... 

ای بابا. چرا دکتر بهم گف فردا برو. ینی صبح آخرین تزریق. ینی ممکنه از اون باشه؟ اخرین تزریقم 10 آبان ...

حتماازاونه فرداش نمیرن بدن که باید۲۱روزبگذره بعدازمایش بدی معلومه که دقیق نمیشه،۱اذربایدازمایش بدی که۲۱روزازاخرین تزریق بگذره

قربونت برم .ممنونم. خودمم همین فکرو میکردم اخه تو یه تاپیک خوندم بچه ها میگفتن دو هفته بعد آز دادن. ...

عزیزم این چه حرفیه.... 

هر کمکی از دستمون بر بیاد باید برا هم بکنیم..... 

پس هر سوالی داشتی بپرس هر کی بتونه اینجا بی منت جوابتو میده شک نکن..... 

عزیزم من دوتا دختر دارم واقعا استراحتم خیلی نمیتونه باشه خدا بهم رحم کنه

میدونم با بچه کلا بارداری سخته.... 

من خودم دخترم 14-15 ماهه بود دومیو باردار شدم..... 

سخته اما خدا خودشم کمک میکنه.....