2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
بچه ها من جواب آزمایش  اپکا اومد امروز ولی خیلی متفاوت از قبلیه. اصلا تو شوکم. زده 0.7 رنجش هم ...

ای بابا شاید اشتباهی شده این چجورشه چندبار لنفوسیت شدی کدوم ازمایشگاه دادی 

شنبه حتما برو ب دکتر نشون بده

دومرحله ای یعنی چی 

یعنی یه جنین سه روزه اول انتقال میدن دوروز بعد یه جنین بلاست انتقال میدن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساراجونم من شرمندتم انقدر مزاحمت میشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ میگم برا ان تی رفتی از این عکسای سیاه سونوگرافی ...

نه عزیزم این چه حرفیه

اره یدونه عکس بهم دادن

اره عزیزم خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی یه جنین سه روزه اول انتقال میدن دوروز بعد یه جنین بلاست انتقال میدن

من یک ماه مونده به انتقالم حالم داغونه همش دوست دارم گریه کنم استرس دارم همش شماهم مثل من بودی یامن خیلی غیر عادیم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ای بابا شاید اشتباهی شده این چجورشه چندبار لنفوسیت شدی کدوم ازمایشگاه دادی  شنبه حتما برو ب دک ...  

نمیدونم. بخدا تو شوکم. تا چند دقیقه اصلا انگار زمان وایساد هیچی نمیفهمیدم همین جوری زل زده بودم ب برگه آزمایش. اخه مگه میشه؟

3 بار رفتم . همون آزمایشگاه جهاد تو گلگشت که قبلا هم همونجا داده بودم

تبسم جون شما بعد تموم شدن سه جلسه کی آزمایش دادی؟ میگم نکنه زمانش مناسب نبوده؟ اخه دکتر ایمنی اصلا تمایل نداشت برم آزمایش . جلسه اخر خودم اصرار کردم که میخوام بدونم چند شده گف فردا برو. ینی دقیقا فردای جلسه آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها یه چیزی بگم... من دیشب خواب میدیدم که مادربزرگ خدابیامرزم بهم دستبند طلا میده بعد الان یاد خو ...

عزیزم چه ربطی دارم منم چندین بار خواب طلا دیدم از مرده تو خواب چیزی بگیری خیلی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها یه چیزی بگم... من دیشب خواب میدیدم که مادربزرگ خدابیامرزم بهم دستبند طلا میده بعد الان یاد خو ...

بخاطر بارداری کلا ادم خواب زیاد میبینه

من دیشب خواب دیدم دزد اومده خونمون 

اخه من خونه مامانم اینام خواب دیدم خونمون خالی بوده دزد اومده کل مبلا و جهازمو برده 😂😂😂

من یک ماه مونده به انتقالم حالم داغونه همش دوست دارم گریه کنم استرس دارم همش شماهم مثل من بودی یامن ...

عزیزم سعی کن به چیزای خوب فکر کنی تا انشالله بهترینا واست رقم بخوره،،من با کلی ناامیدی رفتم اینارو انتقال دادم،،اخه دکترم میگفت بیخیال این جنینات شو ودوباره بیا پانکچر بشو ولی من قرول نکردم یعنی اصلا حال وحوصله ندلشتم برم از اول شروع کنم،،گفتم توکل بخدا میام انتقال بدیدواسم شد شد نشدم شکرش ،،دیگه چکارش کنیم،،که خدارروشکر گرفت ودوقلو شد،،،انشالله شما هم میری انتقال میدی ومامان دوقلوها میشی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم برات دعا می کنم آز مثبت باشد الهی آمین.منم شما سری قبل هم با دکتر دیباوند بودی که منفی شد ...

سلام ممنونم

نه من دکتر افلاطونیان دکترمه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

اتفاقا به فال نیک بگیر من ماه اول بارداریم هرشب خواب طلامی دیدم

بخاطر بارداری کلا ادم خواب زیاد میبینه من دیشب خواب دیدم دزد اومده خونمون  اخه من خونه مامانم ...

واااای نننههه😫

انشاءالله که تعبیرش به خیره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان ممنونم از همه که دعام کردین آزمایش دادم عدد بتاش 635

ای جانم مبارکه بسلامتی انشالله🤩🤩🤩

دوستان ممنونم از همه که دعام کردین آزمایش دادم عدد بتاش 635

مبارکت باشه عزیزم انشاءالله که بارداریه خیلی خوبی داشته باشی وصحیح وسلامت بغلش کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

خداروشکر روز به روز مثبتیامون داره زیاد میشه انشاءالله بقیه هم خیلی زود بیان خبر مثبتی بدن بهمون🤲🏻🤲🏻🤲🏻