2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    سلام عزیزم امیدوارم خوب باشید من تو سیکل قبلی میکرو استراحتم زیاد بود و ...

تا زینبی جون بیاد من تجربه خودمو بهت بگم😅

بین استراحت اصلا اصلا از نظر علمی ثابت نشده، میتونی مقاله های معتبر انگلیسی اش رو سرچ کنی بخونی. کلی مقایسه آدم هایی که زندگی عادی رو ادامه دادن با اونایی که استراحت کردن هست که هیچ تفاوت آماری معناداری تو مثبت ها و منفی ها و بعدش توو سقط ها و بارداری های موفق نداشتن ( تو حالت معمولی که دلیل پزشکی برای استراحت نیست، مثل خونریزی و ...)

من خودم بعد ۳ روز رفتم سر کار ولی انقددددر اون سه روز سرم شلوغ بود که اگر میرفتم سر کار کمتر بهم فشار میومد

تنها کارایی که باید بکنی اینه که هر یک و نیم دو ساعت پاشی قدم بزنی، نشستن و بی حرکت بودن طولانی خطرناکه

و وقتی از پله بالا میری یه جوری بری که بهت فشار نیاد یا به نفس نفس نیوفتی، کارای سنگین و بلند کردن سنگین و ... هم نباید بکنی، همین

من البته خودم با آسانسور و دو تا ماسک رفتم چون ۱۱ طبقه رو دیگه نمیشد😁

وای بچه ها من  انتقال دادم از دسشویی دارم میترکم اونایی که مثبت شدید چندساعت بعداز انتقال رفتید ...

دكتر من بلافاصله بعداز انتقال گفت پاشو برو خونت از همون تخت انتقال رفتم خونمون و دستشويي😬

امان از دست بی‌بی.....  ماهیتابه آنا داره الارمش بلند میشه ها.....

من کلا از اول این انتقال امیدی ب مثبت بودن نداشتم..نمیدونم چرا.شاید چون دفعه قبلم منفی شد

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
اتفاقا من صفر زیاد نخریدم....  یه دست صفر مادر همسرم خریده بود یه سرهمی صفرم خودم بقیه یک بودن ...

واقعا ممنونم از اینکه اینقد اطلاعات خوب بهمون میدی آنای عزیزم چشم حتما رعایت میکنم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عیب نداره عزیزم اون اضافه هاشه میریزه بیرون برایه منم میریخت اصلا باید بریزه 

مثبت شدی شما عزیزم ؟ شما با انصاری پور بودین ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم من ۱۶ هفته واسه طول سرویکس سونو باید بدم گفتم برم جنسیتم معلوم شه حالا اگه نشد دوهفته وایمیستم ...

سارا جون ماما بهم گفت اگه خارش داشتی تماس بگیر وگرنه مشکلی نیست

و خدایی که در این نزدیکیست